reklama
Mama juz ma kawe a dziecko dalej po domu buszuje, teraz udaje ze je z miseczki :-) Dmuchawcu ja pije latte macchiato ale ty chyba nie gustujesz z tego co pamietam :-) Wiec espresso na Ciebie czeka wpadaj, tylko koniecznie z moja synowa 
marcia gratuluje nastepnego zabka
NataliaSe a ty nie pytaj czy mozesz tylko pisz ile wlezie :-)

marcia gratuluje nastepnego zabka
NataliaSe a ty nie pytaj czy mozesz tylko pisz ile wlezie :-)
justysia85
Fanka BB :)
MARCIA GRATULLUJEMY!!
ja też popijam kawencję!!
ciekawe kiedy sie ubiorę!!!hmmmm....?
ja też popijam kawencję!!
ciekawe kiedy sie ubiorę!!!hmmmm....?
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Annie to my sie zaraz szykujemy i wpadamy do Was. Tylko synowa ubiore. Myslisz, ze lepsza bedzie miniówka i rajstopki czy jeansy i bluzeczka z duzym dekoltem?
Bo o kolor nie pytam. Wiem ze mój zieć gustuje w rózach
Bo o kolor nie pytam. Wiem ze mój zieć gustuje w rózach
Dmuchawcu dla Thomasa wszystko jedno byleby rozowe
Przyszla tesciowa natomiast gustuje w sukieneczkach bo takowych nie posiada 
Dziecko uspane... cisza spokoj i dom jak po tornadzie- od dwoch godzin maly buszowal i wszystko sciagal co w zasiegu raczek
Justysia to milo ze do nas dolaczylas z kawula :-)
Reszcie tez wysylam zaproszenia na kawke i udzielanie sie bo jakos cicho dzisiaj
Przyszla tesciowa natomiast gustuje w sukieneczkach bo takowych nie posiada 
Dziecko uspane... cisza spokoj i dom jak po tornadzie- od dwoch godzin maly buszowal i wszystko sciagal co w zasiegu raczek
Justysia to milo ze do nas dolaczylas z kawula :-)
Reszcie tez wysylam zaproszenia na kawke i udzielanie sie bo jakos cicho dzisiaj

dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Mamuski!
My lecimy na spacerek i zakupy. Mam nadzieje, ze jak wróce, bede miała co czytac
PA!
My lecimy na spacerek i zakupy. Mam nadzieje, ze jak wróce, bede miała co czytac

PA!
Hej 
Daję znac, że żyjemy.....
Noc znośna, ale ja coraz bardziej niewyspana, Mała najlepiej śpi u nas w łóżku i już nawet nie wiem o której wylądowała u nas

Wczoraj była mowa o wagach dziewczynek, ja to chyba mam klopsa w takim razie, moja waży 9300 i ma ok 72-74 bo już dawno nie mierzyliśmy.

Mogę dołączyc sie do kawusi? Ale takiej słabiutkiej bo ogólnie to nie pije. Mam ciasteczka maślane tylko, ale może któraś się skusi? Lecę dalej podczytac ale będę zaglądac

Daję znac, że żyjemy.....
Noc znośna, ale ja coraz bardziej niewyspana, Mała najlepiej śpi u nas w łóżku i już nawet nie wiem o której wylądowała u nas

Wczoraj była mowa o wagach dziewczynek, ja to chyba mam klopsa w takim razie, moja waży 9300 i ma ok 72-74 bo już dawno nie mierzyliśmy.

Mogę dołączyc sie do kawusi? Ale takiej słabiutkiej bo ogólnie to nie pije. Mam ciasteczka maślane tylko, ale może któraś się skusi? Lecę dalej podczytac ale będę zaglądac

A
Alusia8989
Gość

Mąż znowuy mnie zdradza 

teraz tego nie przeżyje ... nie chce mi się żyć 
nie dam teraz sobie już rady ... wezne tabletki i zasnei więcej się nie obudze... 

NIENAWIDZE ŻYCIA...
Z kim mam o tym porozmawiać? Komu mam o tym powiedzieć? Dlaczego on mi to robi?

Alusia8989 przykro mi bardzo :-
-
-( Nie wiem co powiedziec, ale mam nadzieję że z tymi tabletkami to żartujesz, masz swoje drugie słoneczlo pod serduszkiem i ono musi bic dla nich.
Ale jeśli masz 100% pewności to w takim razie to już chyba za wiele
A co o tym świadczy? Dlaczego tak uważasz? Jeśli chcesz sie wygadac to pisz ile chcesz
Ale jeśli masz 100% pewności to w takim razie to już chyba za wiele
A co o tym świadczy? Dlaczego tak uważasz? Jeśli chcesz sie wygadac to pisz ile chceszreklama
justysia85
Fanka BB :)
Mąż znowuy mnie zdradza
teraz tego nie przeżyje ... nie chce mi się żyć
nie dam teraz sobie już rady ... wezne tabletki i zasnei więcej się nie obudze...
NIENAWIDZE ŻYCIA...
Z kim mam o tym porozmawiać? Komu mam o tym powiedzieć? Dlaczego on mi to robi?![]()
ALICJO jejku KOchana ściskam CIĘ bardzo i nie wiem co powiedzieć.
Ale nie możesz tak myśleć masz dwoje maluszków i patrz w dzieci.
Widocznie nie jest wart TWOJEJ MIŁOŚCI .
Rozmawiałaś z nim o tym .?????
Musicie powarznie pogadać bo tak życ nie można.
Nam zawsze możesz powiedzieć.
Urodzisz EWelinke i ułożysz sobie życie .
Rodzice napewno pomogą Ci!!
Kamilko PEWNIE że możesz!!