• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Madzia to nastepnym razem mnie usczypniesz, poczekam:-):-D
Iwon a pewnie ze my poukladane, ja w szczegolnosci:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2: szkoda ze nie ma takiej opcji zebys mogla czasem zatrzasc obrazem w naszych laptopkach dla przywolania porzadku:-D:-D:-D
justys dobranoc, na twoje nastepne urodzinki zrzucimy sie na gogle zebys miala na lato, ale tylko wtedy gdy mi tez czasem pozyczysz

reklama
szkoda ze nie ma takiej opcji zebys mogla czasem zatrzasc obrazem w naszych laptopkach dla przywolania porzadku:-D:-D:-D

O kurczę, dopiero by się działo...;-)
Coś Ewy nie widać..
Coś czuje, że dziołchy jutro będą narzekać na produkcję hihihi.
Dobra dziewczyny, ja zmykam spać, a Wy tu grzecznie proszę :)

Ostatnia edycja:
O co to to nieeeeeeeeeeee!!!! :no:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A jest taka potrzeba by zatrzepać którymś??:confused::confused: Bo może sprowadzimy jakiegoś zdolnego informatyka i coś wymyślimy... :-D

Dobranoc JUstynko...
Ja w sumie jeszcze chwilke posiedze...
dziolchy a wracajac do naszych facetow to gotuja?? Bo moj ostatnio wzial sie za mialone, zaczal je smazyc a ja wzielam 2 mieske i zaczelam zbierac to miecho ktore zgubil na blacie i szafkach. On sie na mnie patrzy co ja robie i sie pyta. A ja na to.."No co na jeszcze jednego kotleta sie uzbiera":-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry