reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Iwonko, bo my tu tesknimy za Tobą, zawsze coś mądrego napiszesz:-):tak::tak::tak:
Pomidory zebrane, teraz białe winogrona sadze,:-) a potem bedziemy sobie winko żłopać, :tak::-D:rofl2:a i zapraszam na ketchup:-p:-p:-p
:-):-)
Sto lat dla Monisi:-):-):-)

reklama
Jestem jestem....
Tralalala mnie się wydaje czy Ty byłaś kiedyś z nami potem zniknęłaś i znowu powróciłaś na lipcówki?:sorry::rofl2:

Magdzia ja przepraszam, że się nie udzielam na lipcówkach tak intensywnie jak kiedyś ale wiesz że zawsze gdzieś na wątkach innych krążę....

za życzonka w imieniu córci dziękuję,:-):-):-)
jakoś cięzko mi zawsze od tego kompa odejść, ciekawe czemu;-);-);-)
ach to uzależnienie-cięzka sprawa, no ale teraz to naprawdę już uciekam, papa

madzia a ja nie mam co sadzic bo kaski nie mam:-:)-:)-:)-:)-(
z nasza Iwon jest tak ze wpadnie cos madrego napisze albo nas skarci i pojdzie sobie:-p taki wielki brat w ukryciu:-D a bb to pokoj zwierzen:-D:-D:-D:-D
justys to ty mnie zapros, choc ja wyslalam ci zaproszenie (juz cie mam)

Ostatnia edycja:
Oj Beatko, żebyś wiedziała, że to nieraz właśnie tak wygląda. ;-) Cieszy mnie, że Wy tu takie poukładane jesteście... choć był plan obalenia tego spokoju(he hehe Justys... Dmuchawiec...:-D:-D:-D)
Ale czasami trzeba się pokazać bo to się Wam drogie Pani należy:tak::tak::tak::tak::tak:

POWSINOGA???? Magdzia:szok::szok::-D:-D:szok::szok: Ale ta wieś mi się bardzo podoba na szczęście:-p:-p

reklama
Do góry