reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

dzięki ABUDZKU za kawe ,pyszna jest.:tak:
a my sie inchalujemy tzn. bardziej ja niz Karol POCIEKŁ DO BABCI.

Julek mi modem wyciagnął ,ach z tym dzieckiem.

U nas pada ,dwa dni temu była wiosna ,a dzis jesień.:tak:

reklama
Hejka mała pół godziny temu poszła spać, wstała dzisiaj o 5:30, więc juz była zmęczona:-) tylko ja jestem jakaś nieprzytomna, chyba jednak kawkę musze sobie zapodac bo padam.
Justys ale wpadaj chociaż czasami na bb, smutno by było bez twoich postów:tak:
Adudz a moja mała nie opanowała zaraz po mamie i tacie, więc od dłuższego czasu ro było jej ulubione słowo, od kilku miesięcy, ulubionym jest też nie ma, tylko wczesniej oznaczało faktycznie nie ma, a teraz tez nie mogę, nie umiem itp.;-)
A dzisiaj po raz pierwszy powiedziała zdanie Ja nie chciem tego... podobno moje pierwsze zdanie to A po co mi ta dzidzia potrzebna, jak mama przyjechała z bratem ze szpitala:-) I tez opowiada często i długo trudne wyrazy zastępując eee... A najbardziej lubi gadać przez telefon, wtedy potrafi cały czas nawijać.No i trochę znowu przekonuje się do nocnika, ale woła póżno i jak nie przypilnuje i sama nie posadzę na nocnik to zrobi w pieluchę w drodze do łazienki.

no to kawka juz zrobiona :-)

vioreczka moja przez telefon nie chce gadać, słucha tylko jak ktos do niej mówi, ale odpowiadać nie chce, no chyba, że akurat nikt nie dzwoni i sama dorwie tel to przyłoży do ucha i sobie "gada",

Ostatnia edycja:
Witam Lipiec i Lipczątka :-)

Mała znowu spać nie chce, teraz leży ale jak długo to nie wiem :baffled: Wkońcu odezwała się ta babka co mi kasę wisi, gdybym wczoraj się w tym połapała to już bym oddała sprawę do obsługi, a dzisiaj napisała że chce nr konta, może wkońcu to się skończy, chociaż zależało mi na takiej szcztotce, bo podobno dobra do długich włosów, jakaś z włókien węglowych, a innej na Allegro znaleść nie mogę

Aniu moja Mała też strasznie płaczliwa i też zaczęła kłaść się na podłogę w ramach protestu, a wiem że trójki jej idą i myślę że to przez to taka maruda i spać na noc trudno położyć. Ja obstawiam zęby. Zdrówka Wam życzę

Adudz Moja Mała też przez tel nie chciała gadać a teraz jak jej się poda słuchawkę to mówi tak śmiesznie Ajo.... A jak dorwie jakąś komórkę to chodzi z nią przy uchu i nawija po swojemu. Znowu zdrówka życzę :tak:

Justysia jak kurierem to pewnie szybko dojdą. Jeśli chodzi o wyjazd to moi rodzice się wybierają i chcą mnie zabrać, ale to niepewne, czy ja pojadę. Ten weekend lub przyszły tydzień. A ten basen to macie fajny

Nam się z sankami udało przed świętami. Zamówiłam zielone, zresztą tylko taki kolor został na aukcji, a gościu dzwoni że tych nie ma, są niebieskie i czerwone, a ja zdecydowałam czekać na zielone, jak dla mnie to mogły przyjść chociaż po Świętach, a on je wysłał we wtorek a w czwartek już były, czyli dzień przd wigilią. Osobiście to odradzam kuriera Siódemkę, oni to pobijają rekordy w dowożeniu, nawet dwa tyg, słyszałam złe opinie od znajomych, mi też dosyć długo dowozili

Mała jednak zasnęła, to idę obiad robić

Ostatnia edycja:
reklama
Nagle ucichło ,kobitki wypiły kawke teraz pewnie pichca.
ja mam na dzis obiad ,wczorajszy żurek.

Jula miał spać ,a nieee chce ,na miotle jedzie.
A mnie sie nic nie chce jakas spiaca jestem.
Dzis bierzemy sie za kwiatki z masy solne dla babci i dziadka .
Myslałam co zrobic i wymysliłam,kwiatki na patyczku od szaszłyka zapieczemy i pomaluJemy.

O Kamila zdążyła napisać.
Jak bedzie pewne to napisz ,ja tez sie wybiore na zachód.
ja na szczescie nie mialam przebojów z allegro.Raz zamowilam autko,a bylo inne niz w opisie babka tez sie nie odzywała ,ale napisalam je na gg. auto odesłałam ,a kase na konto wplacila,tylko przesylka bylam w plecy:tak:.
na siódemke jeszcze nie trafiłam, a na kuriera najdłużej dwa dni czekałam.:tak:
swoja droga powinni sie starac bo konkurencja duża,a oni w bambuko walą!!:angry:

A MOJ chyba nie ma zamiaru spac.
Wstał o 5.00 zasnał ok 7.00 ,obudził sie o 8.00 i nie ma zamiaru spac ide odgrzeje żuru może ze i zaśnie.

Ostatnia edycja:
Do góry