agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
KAMLOTKO no to rzezcywiscie ci sie udalo...ufff zeby i mi tak dobrze poszlo...testy robie tez bezblednie ale jak to bedzie tam ze stresem to sama nie wiem :O
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

No i wtedy pospała godzinkę, a że wstała ok 8 to było dla niej za mało, bo tak jak np wczoraj to se pospała do przd 10. Nie dałabym jej spać ale żal mi jej było no i dupkę wypchnęła do góry i śpi
Za 40min ją obudzę

pisz częściej Kobietko bo coś nam tu Babeczki pouciekały czyli np Maylah, Gustliczek, Olcia, Alusia, Dziula..... i inne 
To samo u moich teściów i rodziców.. Odkurzacz króluje :-)
Tzn raczej spadł, bo usłyszałam tylko płacz a jak tam poleciałam to stał i płakał przy łożku od strony nóg.. Położyłam go na nowo i spał dalej już bez ekscesów.. tyle dobrze że przezornie w to miejsce daje materac z łóżeczka..
No ale niech się uczy.
Tłumacze sie tym że filmy oglądaliśmy z M. Ostatnio znalezlismy fajny programik do ściągania i w 20 minut mamy film
To szalejemy i ściągamy, ściagamy ściągamy, jak to mówią w Erze
...