adddaaa
Lipcowa mama 09
Beata -GRATULACJE!! zyczę Ci małego synusia
a co do mamy z tym tekstem co Ci wypalila to się nie martw mysle ze mama Ci zazdrosci,ze Tobie sie lepiej w zyciu powiodlo niż jej.
Co do samej ciazy mnie wlasnie z kacprem meczyly mdlosci bez wymiotow odrzucilo od miesa za to z czekolada sie nie rozstawalam a z karolką to nic mi nie bylo i jadla3m wszystko.
Co do samej ciazy mnie wlasnie z kacprem meczyly mdlosci bez wymiotow odrzucilo od miesa za to z czekolada sie nie rozstawalam a z karolką to nic mi nie bylo i jadla3m wszystko.
Zdrówka życzę
Nawet nie wiem czy w tej się utrzymam
Ostatnio ciągle czegoś nie może np przymierzyć spodni bo MA DUŻO PRACY :-) 
młodsza właśnie zasnęła wiec pewnie dziś ze spaceru nici, bo zanim obie będą nadawały do wyjścia to noc nas zastanie.
z tym synkiem to wyskoczyła, bo ja jej wspomniałam, że chyba będzie synek bo tak jakoś to czuję. Mam więc 8 mcy na przekonanie męża, żeby dać mu na imię Mateuszek, a nie Franek
Mam nadzieję że się przydadzą
Ja pewnie na koniec ciązy dobije wagi z którą zaczynałam, o ile do tylu dobije. Od prawie 3 tyg waga stoi w miejscu, stracilam 10 kg na początku, przybrałam w jednym miesiącu 1,5, teraz nic, wiec nadal na minusie 8,5 kg... Oj dba o linie mamy maleństwo, chociaż słodyczy mi nie żałuje