reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Kapalam sie i albo popuscilam albo zaczely odchodzic mi wody. Troche ze mnie kapalo. Z innych objawow to czuje mala bardzo nisko, przy kosci lonowej. Zobaczymy czy cos sie rozwinie :) edit: falszywy alarm z wodami, ale chyba cos sie rozwinie. Dzisiaj lekarz o 15wiec wszystko bedzie jasne.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewuchy ja na urlopie wiec całe dnie spędzam z córką...
Patra moja siostra cioteczna też chodzi i czeka czeka kiedy sie rozsypie i tez we wtorek ma skierowanie do lekarza trzymam kciuki aby migiem poleciało.

Anula rób ten test dziewczyno bo ta nasza babska ciekawość nas zerzre :)

Pozdrawiam

Daisy znajoma lezy od srody rana (tp 13.07) i caly czas staraja sie jej wywolac. Pewnie padnie decyzja o cesarce. Uparte ostatnio te dzieciaczki.
Aniu? I jak?!
Ja jeszcze z Kacprem popoludniu lece do pediatry bo ma egzeme na dloniach. Napiety dzisiaj dzien.

Dziewczyny ja sama prawie umieram z niecierpliwości, ale po test muszę najpierw skoczyć do apteki. A żeby skoczyć do apteki, muszę pójść do bankomatu, a żebym poszła do bankomatu musi przestać padać:-(. I tak sprawy wyglądają.
Nie kupiłam testu wcześniej, bo za dobrze siebie znam. Pewnie zrobiłabym go w dniu zakupu:-D

Poza tym zastanawiam się czy jest sens robić go dzisiaj, skoro w ciąży z Zosią test wyszedł mi pozytywnie dopiero po tygodniu od spodziewanej miesiączki. A w ciąży z Marysią po 5 dniach od spodziewanej miesiączki.
Ale myślę, że jednak zrobię:-D:-D Deszczu nie bądź świnia, przestań padać!!!:-D

Gratulacje Dmuchawcu!

Trochę Ci zazdroszczę... też bym chciała zobaczyć na teście 2 kreseczki... w tej chwili mamy jednak zbyt wiele projektów na głowie... może za rok... dwa... Byle to się tak nie odkładało w nieskończoność :-D

DMUCHAWCZYKU GRATULUJĘ,:tak:SUUUUPPPERRR:-D:-)
no mówiłam ze to na chłopaka dlatego w kosciach nie czujesz:-D:-D

A ja
się nie udzielałam bo od piątku byłam w szpitalu,wariowało mi ciśnienie i wzieli mnie na patologie na 3 dni.Jestam juz w domku wiec super.Cisnienie sie w miare unormowało bez leków wiec git,musze je tylko kontrolowac.Moja szyjka ma juz tylko 1,5cm wiec nie jestem z niej dumna zwłaszcza ze ostatnie 4 tyg starałam sie byc grzeczna i odpoczywac.No ale moze jeszcze pociagne choc ze 3 tyg na niej:tak:
Teraz poleguje na kanapie jakas zdechła po tym szpitalu a chłopaki ucza sie jezdzic na rowerze:tak:

pati a co u ciebie

reklama
Dmuchawcu super ;* gratulacje :-D:-D to teraz musi być Jasio ? ;) A w razie córci to jak jej dacie na imie ? :-D:-D:-D.

Beacia żebyś wytrzymała tyle ile potrzeba :* lez i odpoczywaj ;-);-).

Moje chłopaki po wojażach po lesie (chyba z 4 godz z górki pod górke) padli jak muchy jakies 15 minut temu :)

Do góry