reklama

Lipiec 2010

reklama
Kurcze, Vanilka, to ile ty mleka naprodukujesz?! ;-) żartuję, ale wiem że nie ma się z czego śmiać, ale wybacz, ja czasem tak mam, że śmieję się jak głupi do sera :sorry:

Ashika- właśnie... coś w tym jest, ze każda ciąża inna... Własnie się dzis mamie skarżyłam, że w poprzedniej latałam jak ciężarny pegaz, a teraz istny ze mnie kanapowieć i wogóle wszystko jest inaczej i z siłami i z seksem i wyglądem... ach... :szok:

Ashika- właśnie... coś w tym jest, ze każda ciąża inna... Własnie się dzis mamie skarżyłam, że w poprzedniej latałam jak ciężarny pegaz, a teraz istny ze mnie kanapowieć i wogóle wszystko jest inaczej i z siłami i z seksem i wyglądem... ach... :szok:

wlasnie mam dokladnie tak samo z dodatiem ze kanapowca jeszzcze ze mnie robia :zawstydzona/y:

dziwi mnie fakt ze o tej porze na forum dyskusja trwa zwykle to tylko bylo dobranoc widac gdzies tak blizej 21 a juz 21.30

a wlasnie jak juz przy tym jestesmy-nie wiecie czy mozna jakie samoopalacze w ciazy stosowac? choc na pyszczek tylko?
ps-ja tez cienie i nie tlko bo jeszcze podpuchniete mam oczy-ale cala puchne
i tez zaczela mi sie zgaga :wściekła/y::-(

ja ogolnie zle czuje sie w mojej skorze,skora na twarzy paskudna,pryszczy mnostwo,dupa gruba,wlosy byle jakie mowie wam widok w lustrze straszny!!

Samoopalacze można jak najbardziej. Teraz nie pytałam, ale w poprzedniej ciąży i owszem i to dwóch lekarzy- którzy przeciwwskazań nie widzieli, a tym bardziej właśnie na pyszczek- jak my Louise- kładziemy.
A co do podpuchniętych, sinych oczu polecam korektor loreal- jest swietny!

Ashika ma rację- zawsze jak czytałam was rano to o tej porze spać szłyście, a w piątek to już wogóle- swoich M wszystkie sciskały :)

reklama
Kurcze, Vanilka, to ile ty mleka naprodukujesz?! ;-) żartuję, ale wiem że nie ma się z czego śmiać, ale wybacz, ja czasem tak mam, że śmieję się jak głupi do sera :sorry:

no nie wiem wlasnie o co chodzi :eek:potrafie wstac rano i mam mega wielka plame na pizamie od tej siary :eek:Ale iesz co w pierwszej ciazy tez szybko mialam ta siare ,a potem mleka ledwo ,ledwo ..ehhh

teraz narzekamy ,ze jestesmy wielkie ..a co bedzie potem :eek::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry