reklama

Lipiec 2010

Kamuś, kamuś, kamuś- powiem jak mawia moja siostra- pocieszycielka strapionych: BĘDZIE GORZEJ! ;-):-p A na serio- ja naprawdę unikam luster. Może w weekend zrobię co prawda zdjęcia by uwiecznić mój brzuszek, ale uwierzcie mi- make- up pewnie z godzinę robić będę a nie 10min jak zawsze (przed ciążą) bo teraz to mi się nie chce :eek::sorry:

reklama
Ja do Zakopca śmigam w przyszłym tygodniu na kilka dni wiec tam uwiecznie sie na zdjeciach:-)
Narazie nie mam sił do mejkapów a eM nie ma to co sie bede starac dla innych facetów ;-P
Nie tak powaznie to by sie przydało odswieczyc te moją gębusie, nawet myslalam zeby udac sie - zaszalec do jakiegos gabinetu urody na maseczki i inne jakies zabiegi rozswietlajace ale jeszcze sie zastanawiam nad tym pomysłem...

Samoopalacze można jak najbardziej. Teraz nie pytałam, ale w poprzedniej ciąży i owszem i to dwóch lekarzy- którzy przeciwwskazań nie widzieli, a tym bardziej właśnie na pyszczek- jak my Louise- kładziemy.
A co do podpuchniętych, sinych oczu polecam korektor loreal- jest swietny!

Ashika ma rację- zawsze jak czytałam was rano to o tej porze spać szłyście, a w piątek to już wogóle- swoich M wszystkie sciskały :)
musze zakupic ten korektor. emih a jaki polecasz samoopalacz? bo ja mam tylko taki krem stopniowo opalajacy eveline, ale nie jestem zadowolona. a nie znam sie bo nigdy nie uzywalam tylko solarka. ale teraz nie mozna :-(. a i po ciazy juz bym chciala nie korzystac z solarki bo szkoda skory

jak ja bym miala teraz isc do znajomych haha napewno bym dostala szalu przed wyjsciem ,ze jestem gruba nie mam sie w co fajnego ubrac :-Dwszystkie laski beda chude itd ,itp:happy:przerabialam juz to :happy:

reklama
Vanilka, noooooo ja też nie wychodzę, a co będzie na wiosnę, jak mi się słońca zachce?! :zawstydzona/y:

Louise- ja używam SORAYA do twarzy i ciała, jest tani a nigdy zacieków nie mam. W porpzedniej ciąży też używałam właśnie jego. A korektor- droższy, bo on ok 40-50zł, ale inwestycja godna polecenia (okrył nawet limo pod okiem jak mi córa czaszką zapodała- tak, tak... wszystkim mówiłam że przemoc w rodzinie ;-)) LOREAL TOUCHE MAGIQUE :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry