reklama

Lipiec 2010

No u mnie też żyły na piersiach -i te pryszcze na plecach buuuuuuuuuuu.
Nie podobam się sobie:wściekła/y:-i 4 kg na plus własnie się zważyłam
Jutro znajomi przychodzą i wszystkei laski chudsze niż ja , a zawsze to ja byłam chuda, no ale co zrobić-one też kiedyś bedą w 5 miesiącu ciąży :) :)

reklama
:ouise, z dziąseł to mi od początku ciąży ale to nie jest róż, tylko krwią- garściami pluję. Odkąd moja córa to zobaczyła i się popłakała- przestałam myć z nią :-(

Vanilka, Ashika- to wybornych seansów, ja zaraz się po prostu kładę, bo jutro na bank pobudka przed 7... ALe fajnie że w końcu przesypiam nocki :-D

pożarłam paczke prażynek i pól czekolady:eek:
ja też jestem be i fe:crazy: i blada i krew mi leci z dziąseł i slabo mi się robi...jedynie pryszcze mnie omineły;-)

atabe zebys nei wykrakala:-p U mnie siedza trzy na twarzy i zejsc nei chca:-( Chyba im sie u mnie podoba, ehm...... A uda i dupa to normalnie mi rosnie z minuty na minute chyba:confused2: Ostatnio wlasnie mialam was pytac czy tez cellulit wam wyszedl, a tu widze odpowiedz sie sama znalazla i juz wiem ze to nie tylko moj problem hehe.

kolorowych snow spiochy.

madzik wiesz co-one na pewno Ci troche zazdroszcza-ja tam wiem ze moje 2 najlepsze przyjaciolki mi zazdroszcza :-):tak: a jak twoje kolezanki beda w ciazxy to Ty z usmiechem na twarzy i odchowana coreczka , szczuplutka bedziesz im swiecic w oczy figurka :tak::-D

ja tez sie klade dziewczeta bo jutro opor zajec. jeszcze rano basen....:-( chcialam przelozyc ale misiek nieublagany. cos czuje ze goscie przyjda a ja w dresie rozowym najem sie jak swinka z zalu ze nie moge pic i palic i pojde spac jak cham :zawstydzona/y: ale nie mam na to wplywu...znaczy na ta sennosc
wiec dobranoc i kolorowych snow lipcoweczki :-):tak:

Louise- kolorowych snów!
Ps. JA tez mam różowy dresik (skąd ja go mam jak za różem nie przepadam?:eek:) i baaaardzo go lubię/WIęc obie świnki Piggi- kładźmy się do swoich zagródek ;-)

Ja też mówię ostatecznie dobranoc Fionki, Piggi i wszystkie inne pozaklinane w żaby ;-) Do jutra! Jeszcze będą z nas księżniczki! :tak:

reklama
dobranoc dobranoc...:tak:

wiecie co jeszcze ząb mądrości mi się przebija <nie pytajcie skąd się u mnie wziął>:confused2: ale męcze się z nim już kilka lat i tak po trochu mi się przebija i przestaje znowu na jakiś czas:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry