reklama

Lipiec 2010

dziewczyny byłam w smyku i kupilam kilka ciuszków;-) są naprawde fajne przeceny polecam:tak: byłam też w dwóch innych i z każdego wyszłam z czymś dla dzidzi:laugh2: a i mam już kilka różowych ciuszków, więc przełamalam swoją niechęć do rózowego:-p
Hej oczekiwanie miło Cię widzieć:happy:
No ja też mam jakąś awersję do różu, ale od bratowej dostanę trochę ciuszków, a tam są róże
rusalka oj ja lubię bardzo czytać, ale musze mieć taki czas, mogę kilka książek czytać jedną za drugą a potem kilka miesięcy nic
atabe jestem po lekturze 5 miesiąca w książce oczekiwanie na dziecko, zawroty głowy i omdlenia są normalne. Co do zęba to mojemu ojcu wyżynał się po 40-stce, a ja dwa usunęłam, ale po jednym usuwaniu wyglądałam jak ofiara przemocy w rodzinie bo wrósł w kość i generalnie byłam spuchnięta, wyglądałam jak pobita, albo jak Kwazimodo
louise tak kiedyś wyszła takie wydanie dwupłytowe i dziś w auchanie były obniżki 17zł dałam, a tortilla będzie, ale w najbliższym tygodniu. Co do lania się z nosa w książce czytałam tej co wyżej że właśnie teraz się leje z nas ze wszytskiego :tak:
supcio masz niezłe lektury, miłego odpoczynku w zakopcu
emih ja mam kiepską skórę, nie dość że suchą bardzo to jakieś syfki na szyi, plecach, dekolcie, na buzi trochę przeszło, a celulit norma, ale co tam

Ja po tych zakupach to zmęczona jestem, a krzyż mnie tak nawala, że hej. Posłuchałam muzyczki "będę mamą" fajna a teraz idę się myć i pomału spać, jutro znów dzień z jeżdżeniem

reklama
Witam wszystkie Forumowiczki z samego rana :-)
Ja już szleję od piątej :-D
Niestety internetu dalej nie mam ale jestem u rodziców, więc korzystam. Mój kochany małżon jadąc do pracy dostarczył mnie o tak wczesnej porze do rodziców :-D
Rany nawet nie wiem skąd u mnie tyle energii dzisiaj bo ostatnio z tym było kiepsko.
Pędzę Was czytać i nadrabiać zaległości.

Nic, pędzę na śniadanko, drugie już dzisiaj :-), nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrzę na forum. Na wypadek wszelki żegnam się z Wami i udanego spokojnego weekendu życzę.
Uściski i buziaki dla Wszystkich.

Witam z rana, trochę sobie odpoczęłam od tych szpitalnych łóżek i jedzenia :-p dziś M zabiera mnie na zakupy, chyba, żeby mi poprawić humor po tych kilku strasznych dniach :rofl2: nawet wziął sobie urlop do poniedziałku :-p
Buziaki ;-)

Witam z rana:-)

ale wiecie co prawie zaslabłam w tym smyku:eek:kurna tak mi się słabo zrobiło, nogi jak z waty, oblana cała zimnym potem...dobrze, ze m był ze mną i mnie na ławke doprowadził, bo na bank bym padła:zawstydzona/y: czy to "normalne" w ciąży?

Mi się ostatnio w niedziele słabo w kosciele zrobiło. Ściagnełam szalik czapkę i kurtkę rozpiełam ale nic to nie dało-musiałam wyjśc na zewnątrz, bo inaczej bym padła.

atabe a moze za malo cukru we krwii?? Najedzona bylas?? Ja tak mam ja nei zjem, zawsze na spacerek biore batonik:tak:
A wogole bylam u dentysty i wszytskie zabki zdrowe, mam sie zglosic pod koniec ciazy na kolejny przeglad.

To mozna pogratulowac zdrowych zabków. Ja sie juz od października wybieram i cos sie wybrac nie mogę:zawstydzona/y:, ale w tym miesiacu na bank musze sie już umówić na wizytę.

Żaden film- tak szczerze- nie oddaje uroku książki... Im bogatsza wyobraźnia, tym ciekawsza książka i taka tylko nasza kraina której ktoś dopisał scenariusz :-)

A z innej beczki, dziewczyny, macie problemy ze skórą czy wam przeszło? Ja w poprzedniej ciąży byłam "czysta" a teraz?- masakra- "trąd" mam nawet na szyi :eek:

To normalne, czytałam ze wychodza nam teraz plamy na twarzy(i inne problemy z cerą)bo ujawnia się teraz tak zwana maska ciążowa, która zniknie po porodzie.

emih dzieki -to musze sobie kupic bo juz na ta blada twarz w lustrze nie moge patrzec-ja to nawet blada nie jestrem tylko rozowo-fioletowo-sina wrrrrrrrrrrrrrrrrrr. chociaz tyle ze mi dzieki temu nawilzaczowi powietrza cera sie poprawila wzgledem suchych skor odstajacych.

za to powiedzcie mi czy wy tez macie teraz takie bardziej widoczne i wiecej zyly na piersiach?bo ja wlasnie pare dni temu u siebie zaobserwowalam

dobranoc supcio :-)

ogolnie cos jest z tym ukrwieniem- u mnie tez i z nosa mi czesto leci i z dziasel jak zeby myje-prawie za kazdym razem :szok:

Oj zyły juz zauważyłam dwa tygodnie temu, a najbardziej mam widocznie dwie które miedzy piersiami idą. Krew z nosa mi tez ostatnio leciała trzy dni z rzedu -rano- dobrze ze lekko.

Dzis po południu mam spotkano z koleżankami ze studiów :-, miło zatem zapowiada sie dzionek.
A co do wymiarów: to mi przybyło ok 4 cm w piersiach, w biodrach prawie nic 1-2cm, a w brzuchu to lepiej nie mówić. Ciezko zmierzyć, bo zawsze mierzyłam w talli, a teraz tallia nad brzuchem. Badz co badz na wysokosci pępka (w najszerszym miejscu-najbardziej wusunietym na przód) mam aż 80 cm. Wszystko mi w brzuch idzie.

Ostatnia edycja:
HEj hej heeeej :-)
Jak tam po nocy u was?
Ja miałam boski sen z Brucem Willisem, i wyglądał duzo przystpjniej nawet... Był miłością mojego życia i takie tam.... pierwszy raz w tej ciąży miałam taki uroczy sen :tak::tak::tak: oby więcej takich

eM też wczoraj miły dla mnie był przez telefon, chyba sie ogarnął troche chłopak, tylko na jak długo? nie dam sobie w kasze dmuchać....:-):-D

tiffi nie wyganiaj mnie tak, jade do zakopca ale to jeszcze pare dni z wami pobędę :sorry:
emih u mnie też krew z dziąseł leci strumieniami, a z nosa mam takie glutki krwiste :rofl2::confused2: i strasznie swedzą mnie nogi, mam jakas alergie ostatnio ze cala jestemw bliznach i strupkach na nogach -wyglada to ochydnie a lekarz powiedział ze to atopowe zapalenie skóry tylko pojawia sie co jakiś czas, rzeczywiscie co jakis czas strasznie mnie te nogi swedza i skore mam suchutka.... :confused2::confused2::confused2:

witam sie weekendowo i zycze milego dnia!
chyba niepotrzebnie pochwalilam wczoraj synka ze spaniem do dzis zafundowal mi prawie cala noc nieprzespana... :-(
Madzik1980, Oczekiwanie gratki polowinkowe! :-)

reklama
dziewczeta takie zawroty glowy ja mialam w pierwszej ciazy...po zrobieniu krzywej cukrowej okazalo sie, ze mialam za mala cukru we krwi...wiec jak ktoras z Was napoisala- bodajze - oczekiwanie?...to moze byc spadek poziomu cukru we krwi:tak:
Gratki dla polowkowiczow...mi zostalo 6 dni;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry