reklama

Lipiec 2010

reklama
atabe a moze za malo cukru we krwii?? Najedzona bylas?? Ja tak mam ja nei zjem, zawsze na spacerek biore batonik:tak:
A wogole bylam u dentysty i wszytskie zabki zdrowe, mam sie zglosic pod koniec ciazy na kolejny przeglad.

kurna za mało cukru chyba nie....sama nie wiem, najedzona niby nie byłam za bardzo;-) ale głodna też nie...
fajnie, ze masz ząbki zdrowe:tak:<zazdrocha>;-)

Atabe, ja tak mam co jakis czas, ostatnio nie moge sniadania zrobic i wystac w kuchni bo mi slabo , a tydzien temu z tesciowka bylam w zarze i tak mi goraco sie zrobiloi myslalam juz ze padne, powiedzialam ze chyba musze usiascbo mi słabo wiec wziela mnie pod pache do pijalni czekolady na male co nieco :)
Odrazu stanełam na nogi :cool:

A mi córa przyszła z przedszkola i powiedziała: Mamusiu, smutno mi. A ja na to: "dlaczego". Ona: "bo nie jestem w przedszkolu" :eek: (a ja tu sobie żyły podcinałam!:wściekła/y:) Dalej mówię: porobimy coś razem kochanie? A ona: "mamuś, zmęczona jestem! Włącz mi jakąś bajkę" :eek::eek::eek: Właśnie wychodzę z szoku :confused2:;-)

Magdzik- no w końcu się znalazłaś! Dobrze ze wszystko ok :tak:

Louise- my też mamy rocznicę- 7-mą :eek: dlatego pomyślałam o koronkach, choć powiem szczerze w poprzedniej ciązy latałam za nim a w tej- wolę jeść ;-):-p
Ps. czy ty w dupsko nie powinnaś dostać za to sprzątanie? :angry:

Justaa- obejrzłam filmik, choć już kiedyś widziałam. Super!

Aisim- fajnie, że M czyta... Dzidzi się do waszego głosu przyzwyczaja

emih no widzisz no widzisz!!!!!! a mowila Ci ciocia louise ze jeszcze dziecko Ci bedzie wolac do przedszkola i zatesknisz za jej placzami za mamusia ?:-D:-D:-D;-)ha!!! tak wiec badz spokojna juz-teraz pojdzie z gorki. co do sprzatania to pseplasam :zawstydzona/y: ale malo, lekkie i na raty. jutro reszte skoncze :-):tak:

kama witaj spowrotem :tak::tak: fajnie ze maluszka juz czujesz :tak:

anetka no to zwracam honor-ja te paczki specjalnie wczoraj wykonczylam zeby dzis mi na system nie dzialaly :-):-):-) wcale nie dlatego ze jestem zarlokiem i lakomczuchem ;-):-):-):-)

tiffi a ta plyta chillout to skladanka? lubie b taka muzyke. ta tortilla mi tez chodzi po glowie ale musze do tego dojrzec :-)

jedyneczka ja tez zakupilam pelno smakolykow-wiekszosc to skladniki na jutrzejsza imprezke. w kazdym razie nie wiem czy goscie dostana na stol koreczki sledziowe po kaszubsku :-D:-D:-D

oczekiwanie mam dokladnie takie samo zdanie na temta wacka mojego dzidziolka-jak zobacze na wlasne oczy to uwierze-dlatego ciuszki beda w wiekszosci w kolorach neutralnych :-D:-D:-D

Rusalka dolaczam sie do klubu uwielbiajacych czytac. ja z kolei jestem na etapie Carlosa Ruiza Zafona. teraz czytam "gra anioła" :tak::tak::tak:

Ja od zawsze lubie takie troche erotyki :D
dziennik nimfomanki albo jakies takie troche perwersyjne:-P
co prawda teraz czytam ksiązke SYTZWNIAK .... o tym co sie dzieje z ciałami umarłych i takie rózne , wiem nie powinnam jestem ble i wogole, ale nie mogłam sie oprzeć.... :-)

Ja od zawsze lubie takie troche erotyki :D
dziennik nimfomanki albo jakies takie troche perwersyjne:-P
co prawda teraz czytam ksiązke SYTZWNIAK .... o tym co sie dzieje z ciałami umarłych i takie rózne , wiem nie powinnam jestem ble i wogole, ale nie mogłam sie oprzeć.... :-)
supcio!!!!! :szok::szok::szok: sztywniak????? o ratunku....:-D:-D:-D za to "dziennik nimfomanki" to film ogladalam. nawet bylo troche scen :-):tak:

Też oglądałam owy film i nie powiem, nie powiem :rofl2:

Atabe- te omdlenia, tak- kolejny urok ciąży. Ja w poprzedniej mdlałam, ale jak: bałam się sama ze sobą zostawać a praktycznie ciągle tak było: a to w autobusie, a to po wyjściu z wanny, a to nawet na schodach- jakims cudem nic mi się (ani córce) nie stało :cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry