reklama

Lipiec 2010

Dzień doberek wszystkim ;)
Dopiero co wstałam z katarem,kaszlem i bólem gardła...ojjj not good :( W poniedziałek ide do gina i musze być zdrów jak ryba!Poradźcie kochane jak najlepiej i najszybciej przegonić przeziębienie?Nie orientuje się jeszcze dobrze jakie leki mogę stosować w ciąży a jakie nie dlatego proszę Was o radę...

No i gratuluję połówkowym oczywiśćie :)

reklama
jedyneczko ja poczulam pierwszy raz dokladnie tydzien temu i to rano jak lezalam sobie z reka na brzuchu,teraz zeby poczuc tez musze sie polozyc.napewno wszystko jest w porzadku a maly jak cie pierdyknie to az podskoczysz.

asienko ja mysle ze najlepszy sposob to herbatka z miodemi cytryna,tosty z maslem i czosnkiem i do wyrka sie wygrzewac!!!

kama dobra ta tirówka he he:-)Ja słyszę ping-pongu np. ale staram się przyjmować to jako swoistą "czułość" Mka bo inaczej musiałabym się do niego nie odzywać:tak:

asiańka na przeziębionko można spokojnie rutinoscorbin, wapno, na gorączkę coś z paracetamolem, mleczko z miodem i czosnkiem popijać a na katar który mnie dobijał pomogła rewelacyjnie maść majerankowa.No i leżenie w ciepełku:tak: Na ból gardła ponoć można hasco-sept ale ja akurat nie używałam.To tak z mojego niedawnego doświadczenia;-)

Ja też zakatarzona i przeziębiona od dwóch dni już jestem. Ogólnie nieszczęśliwa:-(
Ale piję dużo herbaty z soczkiem malinowym, miodkiem i cytrynką i troszkę puszcza. Bo chyba nic innego nam nie zostalo....tylko leżeć.
Pozdrawiam wszystkie chore mamusie:-)

Wielkie dzięki dziewczyny!! :)

Biorę się właśnie za śniadanko,rozgrzeje sie ciepłymi herbatkami z cytrynką i łyknę standardowo falvit,kwas foliowy i dołoże do tego rutinoscorbin.W ciągu dnia mleczko z czosnkiem i miodkiem.

szarl,łączę się z Tobą w bólu ;)

Dzień doberek wszystkim ;)
Dopiero co wstałam z katarem,kaszlem i bólem gardła...ojjj not good :( W poniedziałek ide do gina i musze być zdrów jak ryba!Poradźcie kochane jak najlepiej i najszybciej przegonić przeziębienie?Nie orientuje się jeszcze dobrze jakie leki mogę stosować w ciąży a jakie nie dlatego proszę Was o radę...

No i gratuluję połówkowym oczywiśćie :)
to ja oprocz tego co dziewczyny napisaly dodam syrop z cebuli!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry