jedyneczka
Fan(ka)
asieńka nie wyczytałam żeby sok z malin spowodował w ciąży coś złego, tylko takie teoretyczne opinie jak "mogą" działać ale najwięcej "na nie" jest przeciw liściom malin więc bądź spokojna;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja bede uparta i powiem tak: nie popadajmy w paranoje!!!perla z tą maliną raz piszą że wywaru z liści nie można a innym razem że z kwiatów niet natomiast z liści jak najbardziej. W związku z tym że nawet zdania lekarzy sa podzielone wogóle nie piję nic z maliny![]()
asieńka nie wyczytałam żeby sok z malin spowodował w ciąży coś złego, tylko takie teoretyczne opinie jak "mogą" działać ale najwięcej "na nie" jest przeciw liściom malin więc bądź spokojna;-)

A tu jeden z artykułów o owocach dlatego ja taka sceptyczna;-)
Nawet gdyby M coś zaproponował,co wydaje mi się niemożliwe to ja i tak w sumie nie mam ochoty:-(
Z horrorów to zrezygnowałam już jakiś czas temu,ale ktoś dał mi krótki filmik z sekcji jeszcze przed ciążą-i oglądnęłam.Co do kremacji popieram w 100%