emih
Fanka BB :)
ASHIKA: trzymamy kciuki za Ciebie! Nie ma opcji: będzie dobrze tylko czekamy kiedy to nastąpi tzn. jak szybko do nas i do siebie wrócisz
TRZYMAJ SIĘ!
Wracam do WAs i Kama- już się jakoś pozbierałam
dzięki
Co prawda do ludzi się nie odważyłam wyjść, ale zaczerwienienia (oj wyglądały poważnie) jakoś zbladły, wrzuciłam korektor, mase podkładu i... wyglądam na ludzi w domowym zaciszu 
Asieńka, Szarl- życzę powrótu do zdrowia. O malinach nigdy nic nie czytała, ale przyłączę się do teorii Perli ze względu na praktykę którą w tym temacie zaliczyłam, otóż w poprzedniej ciąży całymi kilosami jadłam maliny w 6-8 miesiącu i nigdy nawet skurczy nie miałam, a do zdrowia dochodziłam
Ale widzę, że tu Mammi ma minorowy nastrój... Zmęczenie czy problemy z M?!
TRZYMAJ SIĘ!Wracam do WAs i Kama- już się jakoś pozbierałam
dzięki
Co prawda do ludzi się nie odważyłam wyjść, ale zaczerwienienia (oj wyglądały poważnie) jakoś zbladły, wrzuciłam korektor, mase podkładu i... wyglądam na ludzi w domowym zaciszu 
Asieńka, Szarl- życzę powrótu do zdrowia. O malinach nigdy nic nie czytała, ale przyłączę się do teorii Perli ze względu na praktykę którą w tym temacie zaliczyłam, otóż w poprzedniej ciąży całymi kilosami jadłam maliny w 6-8 miesiącu i nigdy nawet skurczy nie miałam, a do zdrowia dochodziłam

Ale widzę, że tu Mammi ma minorowy nastrój... Zmęczenie czy problemy z M?!

eM wyjechał wraca dopiero we wtorek MOŻE