reklama

Lipiec 2010

emih u mnie też skończyło się na gulaszu i ziemniakach:zawstydzona/y: Nie chciało mi się już smażyć.
Przyszedł tato,bo rano wypłakałam mu się do słuchawki i tak nam zeszło...Placków dziś nie będzie.;-)

Vanilka to ja jutro-jako,że piwa nie lubię , zasiądę przed kompem z drinkiem bezalkoholowym:-D

Właśnie-dobry pomysł.Placek upikę-na serniczek mam ochotę i nawet w lodówce mam już ser-taki gotowy do sernika:-p

reklama
Jestem :happy:
pije piwko i jem laysy :-p:-p
brakowalo mi tego smaku chmielu :-p
Kupilam w tesco piwko Becks bezalk . a ,ze nie mieli pojedynczo to musialam kupic 6-pak :-Dchyba do konca ciazy mi starczy :-D

emih mysle,ze m zrobi jutro niespodzianke i wroci szybciej :tak:
Daj spokoj tym lezeniem ;-)

mammi jaki to drin bezalk.??:-D

ja wlasnie wrocilam ze spaceru z rodzinka...wyganiali mnie tak po parku..mala zasuwala na rowerku...ze wrcilam padnieta:-D zjadlam salatke (filet zpiersi kurczaka /kukurydza/majonez) idziemy sie kapac i zapowiada sie wieczor filmowy:-)...mala po takim spacerze na pewno szybko i to ok 18 padnie:-p

Wyobrazcie sobie,że ja właśnie choinke rozebrałam:-D Nikomu w rodzinie sie nie chciało i w końcu ja się zlitowałam :-p
Zaraz biroę się za pieczenie ciasta więc życzcie mi powodzenia:-)

A co do tych bezalkoholowych przyjemności to kurcze też bym sobie coś wypiła...Chyba poprosze mojego Misia żeby mi kupił coś dobrego jak będzie jutro do mnie jechał:tak:

Jestem :-):-):-)
i we wlasnym lozku ;-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tetno mam powyzej 100 ale jakos nikt sie nei kwapil zeby mi go zmierzyc tylko cisnienie mi zmierzyla b zdenerwowana praktykantka czy stazystka nie wiem ale 2 razy zle napompowala rekaw i za szybko spuscila za 3 razem dopiero sie udalo. Ciekawe ile wart taki wynik :eek: (nigdy nie mialam tak niskiego cisnienia jak im wyszlo :szok: a w uszach mi dudnilo :-() Po powrocie do domu kolejna konsuktacja z ginem mam nie brac fenoterolu lezec nie wstawac i pojawic sie u niego we wtorek.
No to tyle, teraz nadrabiam zaleglosci w forum

Podsumowanie mojej wizyty szpitalu:
NFZ szkoda slow

Jejku ja bede u nich rodzic :szok::szok::crazy:

ashika ja jak bylam wspzitalu to pani ktora mi robila USG nei wiem kim byla czy stazystka czy salowa ale eni zauwazyla torbiela wielkosci 3x3cm:szok: i przy mnie cos mamrotala ze no jest cos nei tak ale ona nei wie do konca co:szok: No szok ta nasza sluzba zdrowia. Wszedzie jest to samo.

reklama
Na poczatku bardzo dziekuje za wszystkie posty wsparcia :-):-):-) bardzo mi milo

magdzia fajnie ze wszystko oki i nastroj od raz inny M sie pewnie przejal moj dzisiaj tak. Przy przeprowadzce blagam uwazaj ja jakbym nie poszalala przy niej moze bym nei musiala lezec i cudowac teraz

supcio sbu z brucem zazdroszcze :tak::tak::tak: ja w nocy otwarcie olimpiady ogladalam

emih moj synek dzis tez wojuje od samego rana okrutnie a co do powrotu do siebie nie licze na szybki ;-) za duzo kilogramow bedzie :-D

asienka zdrowka duzo nie pisze co robic bo dziewczyny juz wyczerpaly temat ;-)

mammi trzymam kciuki za zabka zeby nie bolal. Pomysl z wirtualnymi walentynkami mi sie podoba :tak:

Dolaczam do grona cellulitowych :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry