reklama
kasik1106
Fanka BB :)
Vanilka no wiesz, dla mnie to południe bo wstałam "już " o 9ej:-)
To dla mnie nie wiem co... wieczór prawie, bo ja wstaam o 6.00, a sniadanko spałaszowałam o 7.30 wraz z wejściem do pracy, bo po drodze musiałam kupić świeże pieczywko:-). Dlatego już myslę o obiadku, ale to będzie w okolicach 16.00 - niestety dopiero:-(.
kasiamaj
mama 2007/2010
no a ja dumam i dumam i nic nie wydumałam-mój maluch to pewnie znów by chciał zupę...on taki zupownik że szok 

co do tatuażu też kiedyś myślałam ...ale jakoś mi przeszło

co do tatuażu też kiedyś myślałam ...ale jakoś mi przeszło

kasiamaj
mama 2007/2010
Aneta-ale sen-

ja wstałam po 6-ej....bo pies sąsiadów obudził małego a mały mnie..i było po spaniu

ja wstałam po 6-ej....bo pies sąsiadów obudził małego a mały mnie..i było po spaniu

ja uwielbiam spać!!!! a teraz w ciaży to podwójnie :-)Aneta-ale sen-
ja wstałam po 6-ej....bo pies sąsiadów obudził małego a mały mnie..i było po spaniu![]()
śliczny masz avatarek, to Twoje zdjecie?
kasik1106
Fanka BB :)
anetka, mam nadzieję że to nie twój facet był głównym bohaterem tego snu...
Pamiętam, że oglądałam kiedys film, którego tytułu nie pamiętam, z angeliną j. Była tam taka scena - Angie była już w zaawansowanej ciąży, polował na nią jakis psychopata, złapał ją i dźgał jej nożem w brzuch, bo to chyba było jego dziecko i chciał go zabić. Koszmarny obrazek. Tkwi mi gdzieś w głowie do tej pory.
Na szżęście się okazało, że ona urodziła już wcześniej, i zamiast brzucha ciążowego miała atrapę. Kurcze nie pamiętam tytułu, może któraś z Was wie o jaki film mi chodzi...
Pamiętam, że oglądałam kiedys film, którego tytułu nie pamiętam, z angeliną j. Była tam taka scena - Angie była już w zaawansowanej ciąży, polował na nią jakis psychopata, złapał ją i dźgał jej nożem w brzuch, bo to chyba było jego dziecko i chciał go zabić. Koszmarny obrazek. Tkwi mi gdzieś w głowie do tej pory.

Na szżęście się okazało, że ona urodziła już wcześniej, i zamiast brzucha ciążowego miała atrapę. Kurcze nie pamiętam tytułu, może któraś z Was wie o jaki film mi chodzi...
kasiamaj
mama 2007/2010
Aneta-to nóżki mojego synka jak był malutki tą fotkę robiła moja sis.-teraz te nogi chyba by mi się nie zmieściły w tak piękne serduszko.
Kasiak-to był chyba "ZŁODZIEJ ŻYCIA" -też go oglądałam ale już dawno dawno temu.
Kasiak-to był chyba "ZŁODZIEJ ŻYCIA" -też go oglądałam ale już dawno dawno temu.
Ostatnia edycja:
M
madzik1980
Gość
Kasik ten film to Złodziej Życia-dobry film
Oki lecę pospać do łózka trochę-trzeba się kurować.
Oki lecę pospać do łózka trochę-trzeba się kurować.
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
ja tymczasem też zmykam -idę oglądać płytę z wesela na którym byliśmy w październiku u mojego kuzyna-dopiero płytkę odebrali (facet taki zarobiony)
do zobaczenia później.;-)
do zobaczenia później.;-)