reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Vanilka ja też się boje, ale prócz usg to jeszcze ważenia, bo od 5 tygodni nie stałam na wadze... a Ciebie nie ważą nie?
waza mnie na wizycie u poloznej (jak jej sie przypomni albo ja nie zapomne ) a jak ide na usg to nie waza.Usg robia tutaj w szpitalu i to jest tylko usg nic wiecej .
A moja waga zspasula sie jedna ..m kupil bateri wlozyl i lipa ;/
wiec musze nowa kupic .
ostatnio tez sie balas wazenia ,a w sumie malo przytylas :)
teraz juz nie jesz tyle co wczesniej wiec bedzie okey :)

Jupiii 23 tc .dzisiaj :)

reklama
słoneczko próbuje się przebić, ale ten wiatr jest masakryczny. Gdyby nie dodatkowa waga już bym fruwała po chodniku. A z tym nawrotem zimy to przesada. Ale jak tylko pomyślę, że ten zasr... marzec będzie się tyle ciągnął - słabo mi się robi.

słoneczko próbuje się przebić, ale ten wiatr jest masakryczny. Gdyby nie dodatkowa waga już bym fruwała po chodniku. A z tym nawrotem zimy to przesada. Ale jak tylko pomyślę, że ten zasr... marzec będzie się tyle ciągnął - słabo mi się robi.
Mi marzec zawsze sie ciagnie ;/
Dlugi ten miesiac ...

dziewczyny nawet nie straszcie nawrotem zimy i dlugim zimnym marcem :-( ja juz nie wytrzymam :wściekła/y: ile moze byc zimno dosc tego
WIOSNO PRZYBYWAJ​

Ja uciekam sniadanko mojemu malemu przygotowac,potem do ladu sie doprowadzic i spadam do kumpeli :):)
wkoncu blisko sie mieszkamy wiec mam 10 min z buta do niej :)ona tez w ciazy wiec wspolny temat mamy:)

Vanilka zdrówka dla taty !!!
Magdzia a Ty się kuruj-dobrze ,ze dostałas antybiotyk-szybciej Ci przejdzie.
Dziewczyny ja też marudzę ,że nie mam w czym chodzic-jadę w piątek z mamą na zakupy , obkupię się w h&m -jakieś bluzki z krótkim rękawem i takie tam.
Chciałabym dobrze wyglądac w tej ciazy, szczególnie że wiosna idzie ,a jakoś mi to nie wychodzi-żeby ułożyc włosy to się zmuszam :)wiem, wiem to lenistwo jest!!

to chyba każda z nas narzeka na brak garderoby :) niestety byłoby łatwiej gdyby zima chciala juz odpuscic, to moznaby poszalec z sukienkami czy tunikami a nie owijac sie jeszcze plaszczami i szalami :/

reklama
Kurcze, wczoraj próbowałam sie chyba naście razy dostać na forum wieczorkiem i nic z tego, nie dało rady. Strona nie wchodziła mi:-(

Więc nadrabiam dzisiaj.

Aniołeczek, witamy kolejna lipcówkę

Louise, Fryderyk bardzo mi się też podoba, ale jakoś ostatnio zapomniałam o tym imieniu, dobrze, że mi przypomniałaś:-) A zdrobnienie to chyba właśnie Frycek, u mnie w liceum był Fryderyk i mówili na niego Frydek.
Teraz w tej ciąży nie puchnę, ale w poprzedniej już w tym okresie nie mogłam założyć obrączki.

jedyneczka - dokładnie, trzeba zestawić z nazwiskiem. Mojej kolezanki znajoma dała synowi Borys - nic w tym dziwnego, ale z ich nazwiskiem Borys Tyran juz nie brzmi dobrze:no::no:

Dzamena, mnie nie rwią nogi, ale strasznie drętwieją i to dotyczy tez rąk. Też myślałam o stacjonarnym, pytałam gina - można nie wskazane jest na normalnym, ale ze względu na dziury w drogach, szarpnięcia, wstrząśnięcia i skoki.

Vanillka, współczuję niemiłych wieści, dużo zdrowia dla taty:tak:

Asieńska, sorry, ale oni zlewają totalnie w tym szpitalu, nie masz innego szpitala ginekologicznego, dzwoń do gina jeśli chodzi prywatnie i wymuś, żeby coś ci pomógł...

Do góry