agatha dzamena matko kochana ale mnie przestraszylyscie!!!!!!!!!!!!

boszzzz dobrze ze tu napisalam o tym i ze jestescie (i ze jestescie madrzejsze ode mnie debila). natychmiast w takim razie zarzucam te praktyki-choc naprawde mi pomagaly i brzuch sie rozluznial. brrrrr. nie chce nawet o tym myslec. DZIEKI!!!
geperty ja podwyzki w ogole od 4 lat nie dostalam...:-

no: a zywczyka polecam naprawde i z tym upiciem to powiem Ci ze nie jest to do konca zart, bo ja pierwszy raz jak wypilam po dlugiej abstynencji ciazowej to mi naprawde szumialo w glowie juz po 2/3

kusska zdrowia zycze :-) a Ty chyba tez po pupsku chcesz dostac-nastepna co okna myje jak nie wolno (...powiedziala pani masujaca brzuch...) NIE WOLNO MYC OKIEN I WIESZAC FIRANEK!!!
anetka to fajowo ze Ty tez fanka F1 jestes :-)

ja co prawda dopiero od 3 lat ale za to bardzo

fajnie Ci ze tak sobie pospalas-ja po swietach tez zaczynam powazny wypoczyn!!! :-):-):-) a z tym 6 miesiacem to wydaje mi sie ze masz racje i cos w tym jest...dzieci sa juz na tyle duze ze widac wiekszosc wad rozwojowych i wewnetrznych. dodatkowo 2 trymestr to najszybszy rozwoj dziecka i wtedy tez duzo rzeczy sie komplikuje. ja od teraz zyje w strachu niestety ale faktycznie lepiej miec tego swiadomosc i dmuchac na zimne i b sie oszczedzac.
emih nie to zebym Cie namawiala do alkoholizmu, ale polecam :-) nie tylko ze bezalkoholowe ale wrecz niskoalkoholowe

no Staś sie chyba ululal wczoraj

naprawde az mi bylo glupio jak tej czkawki dostal pare razy. za to mamusia od rana mniej napuchnieta byla i mial wiecej miejsca w mieszkanku na gimnastyke. wiec jak tez puchniesz to jak najbardziej polecam
mysza a co to sa haberfloki, ze tak zapytam?

pociesze Cie albo i nie-jestes zla prawdopodobnie od tej zrabanej luteiny-ja mialam po niej naprawde kiepski humor i wahania nastroju i placze-jak kobita w ciazy. to jest czysty progesteron i na mnie np wplywal fatalnie. od srody znow czuje sie bosssssko-od czasu jak skonczylam brac to go...no. nie wiem czemu nasze dzieci tak to lubia :-( przetrzymaj jakos ten zly czas a niedlugo wszystko przejdzie i humor wroci
mruczka takie dolegliwosci sie zdarzaja. zauwaz ze wszystkie z nas maja teraz cos z tymi brzuchami od jakiegos czasu. i plecami i innymi czesciami kadluba. lez i wypoczywaj. sprawdzone-dziala :-)
madzik udanych zakupow i
anetka tobie rowniez :-) zostawcie troche w sklepach dla innych mamusiek ;-)
tweenie no buractwo jest wszedzie i nic na to nie poradzimy. dobrze ze chociaz siadlas wygodnie.
emih mruczka-fajne nowe avatarki macie :-)
kama moglas powiedziec lekarzowi zeby Ci wpisal na zwolnieniu ze mozesz chodzic. oni maja kody na wszystkie okazje i moj gin np zawsze mi wpisuje ze moge chodzic=moze mnie nie byc w domu ;-) :-) moze u Ciebie tez cos takiego wpisal-przeczytaj uwaznie z wszystkimi adnotacjami