reklama

Lipiec 2010

Agatha zdecydowanie polecam komodę, ja mam taką:
kd4s/8/11
po bokach po trzy półki w sam raz na małe ubranka, wszystko uporządkowane i łatwy dostęp, a w szufladkach trzymałam skarpetki, rajstopki, w innej czapeczki, szaliki, rękawiczki, w górnej kilka pieluch, żeby były zawsze pod ręką i drobne kosmetyki :tak:, dla mnie rewelacja.

Jedyneczka gratuluję podwyżki :-D, niby się śmieję, a sama nie lepsze dostawałam, 150zł rocznie to był szczyt marzeń :sorry2:, przeważnie to była stówka :dry:.

reklama
cześć Dziewczyny!!
jak tam po weekendzie??

u mnie bez zmian, córa wciąż zasmarkana niestety ale już jest lepiej. w wekend zaszalałam i wymyłam sobie okna w całym domu a mojego zagoniłam do szorowania dywanu hehe. posprzątaliśmy mieszkanie że niby już na święta a wieczorem wpadli goście i znowu zapanował chaos... ale nie przejmuję się tym wcale bo wszyscy wyjechali na święta do PL i nikt nie będzie mnie krytykował za bałagan heh.

Vanilka wielkie 100 lat!!! szczęścia i spełnienia marzeń życzę!!!

Agatha myślę że komoda wystarczy. ja na początku miałam tylko komodę a potem jak Majka podrosła kupiliśmy jej szafę.

Geperty mam identyczną komodę i do tego szafę z tej serii i pólki wiszące -bardzo mi ta seria odpowaida bo nie jest głęboka ,a ja mam malutki pokój :)

Louise, potwierdzam słowa Dzameny, absolutnie niewskazane jest dotykanie brzucha, a masowanie to już w ogólem też mi to gin mówił - przyspiesza twardnienie i skurcze.

Przekonałyście mnie, kupię jedną komodę więcej zamiast szafy, no i tym sposobem mam problem ustawienia pokoju z głowy:-)

cześć! :-)
znów spanko do 10, oj biedną miał minę M jak wstawał po 6 do pracy, no cóż jaby był w ciąży to też by mógł być na L4hihi, teraz lecę na śniadanko a potem do rossmana, bo już się spoko rzeczy pokonczyło

vanilka wszystkiego naj naj naj, zdrówka,miłości, radości i wszystkiego czego sobie życzysz:-)

louise ja też lubię popatrzeć na kubicę, ale niewiedziałam ze wczoraj formuła była tak wcześnie i ominęłam:cool:

tiffi ja bym też dała Zuzia, imię ładne,tym bardziej że Tobie się podoba, ugadałaś je z mamusią, a Twojemu M się podoba?

geperty smutna historia, mi się wydaje ze ten 6 miesiąc to taki przełomowy jakiś,duzo niedobrych rzeczy się dzieje w tym miesiacu,moja teściowa też poroniła w 6 miesiacu, już potem więcej dzieci nie chciała mieć, dlatego mój M jedynak:-)ale na szczęście nie rozpieszczony:happy:

VAnilka: wszystkiego NAJ NAJ NAJ! A w jednym słowie: SZCZĘŚCIA ci życzę!

Agatha- zdecydowanie komoda i wystarczy i jest poręczniejsza i wogóle... :)
Louise, to ja chyba swej córze też zapodam piwko bezalkoholowe, bo czuję ze nawet rzęsy mi puchną ;)

Ostatnia edycja:
hello:-)

ja obudziłam się dziś o 9:shocked2:szok.. może dlatego że poszłam spać o 24..ale zawsze i tak budzę się przed 7.. zrobiłam śniadanko, wstawiłam pranie, ale chyba jakiś zły program ustawiłam, bo już się ponad 2 godziny pierze i żadnego postępu nie ma, M zły, mówi, że zaraz pralka padnie od tych obrotów:dry:

vanilka wszystkiego, co piękne...:-)

Zobacz załącznik 230360

a co do wagi dziecka, to mój synuś w 25 tyg i 2 dniu ważył 802g, więc chyba w sam raz ;)

krowa_tort.jpg
Vanilka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-);-):-)

reklama
witam lipcóweczki !!!
Ja chyba wstałam dzisiaj lewą nogą, bez kija nie podchodź. W sumie rano myślałam, że nie jest tak źle, ale jednak wszystko mnie drażni.
Zjadłam na śniadanie haberfloki, a teraz będę odpoczywać.

Vanilka życzę Ci kochana zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy ;-)

Nadal szukam jaką sofę kupić do salonu. Już mi ręce opadają. Musi być dziadostwo rozkładane a nic mi się nie podoba. Same jakieś wersalki jak z PRL'u (bez obrazy jeśli ktoś lubi taki styl).:wściekła/y:
Załamka na maksa... Esh. i ten syf mnie dobija... Nic nie mogę zrobić, bo wszyscy na mnie krzywo patrzą, bo mam się nie przemęczać. wrrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry