reklama

Lipiec 2010

Widzę, że Was wzięło na masowanie szyjki. Ja tam się za takie cuda nie zabieram, bo jeszcze się uszkodzę.

Mam w lodówce ananasa M kupił, ale ja wolę z puszki. Nawet tego nie spróbowałam, bo ja taki typ, że od razu jestem na nie.

Co do drzwi przesuwnych - ja mam system naścienny w kuchni. Chciałam tam w ogóle z drzwi zrezygnować, ale teraz się cieszę, że wybraliśmy takie., Fajnie się chowają za lodówkę i są cały czas otwarte. Jak coś smarzę to zamknę i po kłopocie. Braliśmy z porta drzwi.

Dziewczyny jakich kosmetyków używałyście z Neutrogeny i czy są skuteczne?. Bo widzę na allegro że oni robią nawet podkłady i pudry... Myślałam, że tylko kremy. Chciałam się skusić na ten co reklamują, że rzekomo nawilża aż 10 warstw skóry, bo ja to już pustynia jestem i garnier mi nie pomaga ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
chyba juz wszystkie spicie bo cisza tu u nas ,no nic miłych snów kochane
Ja oglądałam YCD bardzo lubię ten program i jak fajnie tańczyli
jedyneczka kurcze musimy kupić wewnętrzne drzwi i jest ich sporo więc generalnie to nie jest priorytet a zależy nam na niższej cenie. Musimy jeszcze zakupić drzwi przesuwane w przedsionku jak się wejdzie do domu będzie taka wnęka na taką małą garderobę i chcemy zrobić przesuwane, ale żeby kupić eclissa i drzwi to drogo wychodzi może polecisz coś tańszego przesuwnego (o ile coś takiego istnieje)
mysza ja też się nie masuję, choć M się deklarował

Ja chyba będę pomału zmierzała do łóżka, jutro się wyśpię, nigdzie nie jadę, niz nie załatwiam z rana. Później muszę skoczyć do banku. Ale mała dzisiaj kopie - fajnie

a ja wlasnie zaliczam bezsenna noc :(
wyszlam z cieplego wyrka do salonu. Moze porobie jakies zadania ze staystyki albo cos obejrze. Poltorej godziny staralam sie zasnac i tylko sie przekrecalam z boku na bok. Nie wiem czy to cola przed snem wypita czy co, ale strasznie niefajnie :(

wyszlam z cieplego wyrka do salonu. Moze porobie jakies zadania ze staystyki albo cos obejrze. Poltorej godziny staralam sie zasnac i tylko sie przekrecalam z boku na bok. Nie wiem czy to cola przed snem wypita czy co, ale strasznie niefajnie :(

wyszlam z cieplego wyrka do salonu. Moze porobie jakies zadania ze staystyki albo cos obejrze. Poltorej godziny staralam sie zasnac i tylko sie przekrecalam z boku na bok. Nie wiem czy to cola przed snem wypita czy co, ale strasznie niefajnie :( :no:

wyszlam z cieplego wyrka do salonu. Moze porobie jakies zadania ze staystyki albo cos obejrze. Poltorej godziny staralam sie zasnac i tylko sie przekrecalam z boku na bok. Nie wiem czy to cola przed snem wypita czy co, ale strasznie niefajnie :( :no:

Witam w ten pochmurny (u mnie w mieście) dzień;)
Niestety musiałam zwalić się tak wcześnie z łózka bo muszę iść na badanie moczu;( A tak dobrze mi się spało^^
Potem wycieczka na targ i do domku, poczekam do 10 i heja pilnować synka mojej siostry;( A tak bym sobie posiedziała w domu;(
Zaraz muszę coś zjeść bo mój brzuszek domaga się czegoś do jedzenia^^
A malutka od samego rana harcuje i rozpycha się niesamowicie;))
Pozdrawiam wszystko mamusie przyszłe i obecne;):*

reklama
Po pierwsze: nie wiem czemu tak zdablowało moją wiadomość z nocy!
po drugie czekam na pożałowanie!!! :( zasnęłam koło 3 dopiero!
po trzecie: właśnie 3 razy dzwonił telefon stacjonarny, dopiero za 3 razem odezwala sie jakas kobieta przychrypnietym glosem mowiac:
- "Janka? Janka Dabrowska?"
- mowie: nie, to pomylka
- "Ta pomylka!" Zobaczysz! I will kill you stara k...o!!"

No po prostu mistrz, ja juz wiec rozbudzona :/ :( piekny dzien przede mna!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry