reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny mam bóle brzucha jak na miesiączke od 10 minut co to moze oznaczac?? To sa te skurcze przepowiadajace czy co?? Kurna połozyłam się bo sie wystraszyłam, pierwszy raz mi sie to zdarzyło!!

Mysza - pytam o ten stadion bo to niedaleko mnie, rzut beretem bo ja mieszkam w Szopienicach!!

reklama
Dziewczyny mam bóle brzucha jak na miesiączke od 10 minut co to moze oznaczac?? To sa te skurcze przepowiadajace czy co?? Kurna połozyłam się bo sie wystraszyłam, pierwszy raz mi sie to zdarzyło!!

Mysza - pytam o ten stadion bo to niedaleko mnie, rzut beretem bo ja mieszkam w Szopienicach!!

W Szopkach mój brat chodził do gastronomika ;-)
Aisim połóż się i weź no-spę na rozluźnienie.

justa ooooooooooo widzisz...ja wlasnie nie wiedzialam jakie jeszcze oprocz tego piernika jest latwe i szybkie...krowka tez jest mniam ale duzo zabawy :-) ale jak ktos ma czas polecam. a ja nastepnym razem czekoladowe zrobie :-) :tak: justa ale Twoj M-ek domyslny- no brawo!!!

jedyneczka jezeli byly jajka to tylko w proszku. ja dodawalam tylko olej i wode :-D:-D:-D ale oblizywanie paluchem michy mi sie na maxa z dziecinstwem skojarzylo jak mamusia ciacha piekla :tak::tak::tak: ahhhh to byly czasy....
no ladnie ...oz Ty rozpustna kobito :-) ;-)

ewcik przyznaje sie do zniewolenia lodowego :tak: wlasnie sobie czeka na mnie toffi z sosem toffi z zielonej budki-ostatnio je pozeram namietnie i regularnie-tak jak truskawki i to tyle w temacie slodycze. teraz jeszcze ciacho dojdzie :zawstydzona/y: pyszny obiadek mialas

mysza jezeli chodzi o klucz do szatni to sprawdz moze w torebce tak na wszelki wypadek :-D:-D:-D

aisim dokladnie-poloz sie i no-spa. ja czesto mam te bole ale to chyba nie to samo co te przepowiadajace. te p[rzepowiadajace to mi sie wydaje ze jak nagle sie taki brzuch napiety/wydety robi i twardy i za jakis moment to ustepuje i znow jest mieciutki

ide rozwiesic pranie. brrrrrrrrrrrrrr:crazy:

W Szopkach mój brat chodził do gastronomika ;-)
Aisim połóż się i weź no-spę na rozluźnienie.

ale ja jestem głupia o nospie nie pomyślałam!! Juz wziełam dzieki za podpowiedź!!
Ale ten świat jest mały!! Bywasz czasem w tych stronach??
Na Ochojcu, a dokładnie na Piotrowicach będę rodzić!! Na Łubinowej dokładnie!

louise też mam pranie hm może Emi w wieszanie wkręce:-plubię takie ciasta niewieloskładnikowe:-D

mysza he he ciekawe teraz co zrobiłaś z kluczem:-D

Pogoda ma się spaprać mówią w tv, Vanilka powiedz że to nie prawda:no:

aisim daj znać czy przechodzi po nospie.

Aisim - teraz, kiedy moi rodzice wyemigrowali jestem rzadko. Do teściów jeździć nie mam ochoty, brat ma swój świat, więc w sumie... Nie ciągnie mnie za bardzo ;-)

Jedyneczka zadzwoniłam do koleżanki, powiedziała, że wyszłam z szatni a Ona została z Dyrektorem, po czym wyszli i nie zamykali szatni. Czyli pewno jest otwarta, ale Ci ludzie są tak ograniczeni, że zamiast sprawdzić wszystkie możliwe rozwiązania - wolą do kogoś od razu zadzwonić. Wiem, że winny się tłumaczy, ale... :-D

Ostatnia edycja:
mysza ty mnie rozwalasz poprostu
jedyneczka jak mojemu M przeczytałam smsa którego bys napisała to ma teraz zlewke taka ze szok i stwierdził zejestesmy bardzo podobne ,chodzi gupek i sie cieszy jak do sera
ja jestem uzalezniona ale od truskawek ,juz kubeczek sie rozmraza.
asim mam nadzieje ze juz ci troszke lepiej ,mnie tez czasem tak boli jak na okres
tiffi kochana to ty musisz byc chudzutka jak ty prawie nic nie przytyłas

Dzamena ja przez Ciebie tez jestem od tych truskawek uzalezniona hihi
Humor mam dzisiaj do dupy i tyle dlatego leze już w pizamie w łózku z laptopem
Tiffi to Ty tylko 2 kg przytylas od początku???jesli tak to mozesz się objadać do woli hihi

reklama
dzamena mojemu nie będzie do śmiechu, opinkoli mnie pewnie i powie że jestem wredna:-Dw kubalu truskawek nie mama ale mam zwykłe mrożone z braku laku, rozmrażają się i brzoskwinki z puszki wcięłam:-p

mysza to oni tez nieźle zakręceni:confused2:

Moja mała to teraz tak daje że cały brzuch chodzi, jak nie łapkami to nogami tą matke:-pi robi przybij pione:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry