Dokladnie ...Rozumiem dylemat, ale dlaczego nie zapytasz na ogolnym?Dlaczego zakładasz nowy wątek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie ...Rozumiem dylemat, ale dlaczego nie zapytasz na ogolnym?Dlaczego zakładasz nowy wątek?
normalnie masakra!!!

Z tego co udało mi sie wyczytać w internecie rozumiem,że poziom glukozy powinien wynosić ponieżej 140 mg/dl a ja mam 144...Czyli kurde troche za dużo
A co do obiadku to właśnie mi się mięsko w prodziżu szykowało aż tu nagle bum i korki wysiadłyZ winy prodziża oczywiście,stary złom
![]()

a co do ulozenia to malenstwo ma troszke czasu zeby sie ulozyc do porodu;-)

Czasami chce szybko buta zawiazac i zonk

I jak jakies rzeczy dla malego ogladamy to mowie ale mikolaj by ladnei w tym wygladal, czy fajna mialby zabawke a on sie tylko wkurza;pmagdzia wystarczyło, że moja promotorka spojrzała na okładkę i już było wszystko do poprawki. Sama siebie poprawiała, na cholerę nie można się z nią było skontaktować.
Obrona miała być w czerwcu, a w końcu w styczniu następnego roku się broniłyśmy...

Jak dla mnie beznadzieja, bo jeśli chcę rodzić na dwuosobowej,a jest zajęta, to dlaczego muszę dopłacać do interesu?