dzamena
Fanka BB :)
vanilka na pewno sie opłaca ,u mnie tez z racji tego ze Patryk ma nadwage to mu kupowalismy tylko wode mineralna ,a teraz bedzie pił tą bo pił dzis przed szkoła i stwierdził ze mu smakuje,wole kupic co miesiac filtr za 20 zł ale na bank zdrowiej na tym wyjdziemy ,szczególnie ze teraz jeszcze beda maluszki i za jakis czas zaczna pic jakies płyny inne niz mleko z cyca i słyszałam ze własnie nawet po butelkach widac ze nie ma tego osadu po jakims czasie tak jak po normalnej ,ja pewnie i tak bym kupiła bo chciałam kupic tylko czekałam jak trafie na promocje bo były z cztwrema filtrami i chyba po 39 zł ale ja sie zgapiłam
keejt nystatyna o ile dobrze pamietam to jakies grosze kosztuje 10 zł ale nie jestem tez pewna
emih teraz jak w koncu przejda ci zatoki to sie bedziesz musiała na nowo uczyc mówic bo człowiek sie juz po trzech miechach zdazy przyzwyczaic
keejt nystatyna o ile dobrze pamietam to jakies grosze kosztuje 10 zł ale nie jestem tez pewna
emih teraz jak w koncu przejda ci zatoki to sie bedziesz musiała na nowo uczyc mówic bo człowiek sie juz po trzech miechach zdazy przyzwyczaic
Ale nie ma co... niexle się urządziłaś
Ps. To jak wirus Cię złapała za gardło to pewnie bez antybiotyku się nie obędzie?
Bidulka... Być chorym i leczyć własne dziecko: najgorsze co może być (uważam)
Udanego wypadu wypoczynkowego życzę 
ale mam koleżankę ze studiów, która urodziła w lutym chłopca i strasznie wyglądała przez całą ciążę i teraz w sumie też, więc chyba nie ma co wierzyć w przesądy ;-)