dziendobry :-)
ja tradycyjnie juz wstalam i pije kawe i jem sliwki (
miluszka gdzie sie podzialas? ;-)). wyszykuje M-ka do pracy i dzis chyba leze i daje szyjce odpoczywac. dzis mi sie b dobrze spalo na szczescie. wreszcie troszke chlodniej w domu i zaczelam spac pod kocem (lato :-) !!!!) zamiast koldra. no i przestali nareszcie grzac.ufffff
dziewczynki a co sie dzieje z
kamą? wie ktoras? juz dawno sie nie odzywala dosyc.
a ja mam schizy przez ta maja szyjke teraz. boje sie wstawac, wydaje mi sie ze ciagle mnie brzuch boli i ciagle latam sprawdzac czy cos nie leci...:-

-

-(
ewelad to fajowo ze weekend udany. a brakiem pozegnania sie nie przejmuj-w koncu my nie takie az wazne w obliczu o wiele wazniejszych spraw (mam na mysli kielbasy i inne rodzaje zarcia grillowego)

u ciezarnych priorytety sie zmieniaja hihihi ;-) a jak robisz te fryty bez tluszczu? w piekarniku na blaszce? nie przywieraja? ile pieczesz? sa jakies specjalne czy mozna swoje pyry obrac i skroic. to bylo 100 pytan do. :-) pytam bo my znow na diete przechodzimy chyba. dzis lub jutro pozyczam ten parowar i ogolnie chce wywalic na jakis czas troche tluszczu smazeniny i smietany i maki
anetka no takie wiadomosci to az sie naprawde plakac ze szczescia chce :-) ja juz tez marze o lipcu i czesto ogladam zdjecie usg Stasia z taka malenka łapka z paluszkami i az mam lzy w oczach :-)
olivia b fajny wozeczek!!! i powiem ci ze o dziwo kolory sa super-a jak opisywalas to nie wydawaly mi sie fajne :-)
patipaula to ile macie stopni w domu????

a ja wlasnie pisalam ze wreszcie troche chlodniej sie u nas zrobilo hura...no jak za zimno to w ogole niefajnie
jedyneczka no wlasnie-ten posrany fenoterol i moj cordafen tez (wszystkie te leki na podtrzymanie maja takie skutki-tez o tym slyszalam)...dlatego tego shitu nie chcialam brac

a teraz co? teraz musze przez ta szyjke glupia. tez sie boje ze czeka mnie to samo. na pewno bede miala ciezki porod...:-

-

-(
tiffi ja tezmysle ze to po prostu ten pierwszy dzien po takich nieciekawych wiesciach dobilo Cie to wszystko i stad az tak zle samopoczucie. masz prawo tak sie czuc ale z czasem sie poczujesz lepiej. jak tak patrez to kazda z nas ma jakies "przeboje" i chyba zadna prawie nie przechodzi tej ciazy lajcikowo (choc wydawalo mi sie ze ja taka fuksiara jestem

). bedzie dobrze i glowa do gory

super ze urodzinki sie udaly-no ten Twoj M to ma prawdziwy skarb w domu :-) a z umywalkami tak wlasnie myslalam ze wam pewnie przyjma-fajnie :-) czyli wszystko sie rusza i prostuje ;-)
mruczka ja tez mialam wczoraj o karmieniu-o laktacji mniej ale cos tam liznela babka. u nas nie bylo poloznej tylko jakas specjalistka od laktacji

ale brodawki wam tak przy facetach ogladala??? kurde ja jestem b pruderyjna pod tym wzgledem i bym nie pokazala chyba przy obcych

ps-wlasnie dzis zamierzam odpoczywac :-)