Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czym w ogóle tłumaczą dlaczego tak się dzieje skoro objawy się nasiliły jeszcze? i co ma do tego lek na infekcje grzybiczą
zadzwoń do polskiego szpitala może faktycznie. Ja mam nadzieję że wiedzą Ci lekarze co robią w sensie że nic złego się nie dzieje jednak
pisz na bierząco bo się martwimy o was

....BUZIACZKIA w którym tesco byłaś?Ja jak ostatnio na dąbrowie byłam to w przecenie były tylko 2 a ja na bank będę na początku dużo 1 potrzebowała.

3maj się Kochana, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale faktycznie Clotrimazolum ja teraz też dostałam ale na infekcje grzybiczą, dziwne, że dali Ci to na krwawienie, może telefon do jakiegoś polskiego szpitala i zapytanie co masz robić Cię uspokoi??
teraz już musi się udać, już mi się śni to zarezerwowane mieszkanko, jak krzątam się po wymarzonej kuchni i chodzę na spacerki z M i naszym Maleństwem po pobliskim parku, jejku ja normalnie będę żyła w stresie do momentu decyzji o kredycie

wiec ide sie dalej polozyc.
Kurcze, Perla- takie krwawienie, ty gdzieś z tymi angolami pod opieką- masakra!- jestem zdania jak dziewczyny- ratuj się jakąś inną konsultacją! Louise- to samo- przecież jeśli masz takie same stany omdleniowe, to chyba nie chcesz do końca miesiąca czekać? Może jednak ten lek nie wpływa na ciebie korzystnie?!
weźcie sie za siebie dziewczyny, bo z opisu brzmi groźnie...
U mnie wyraźna poprawa jak u mamy zostałam i faktycznie coś w tym jest że schylanie i siadanie- jedno, ale stres DUŻE drugie
Jeszcze tydzień bimbania mi zostało, więc może pociągnę do końca- nie myśląc o całym bałaganie życia codziennego w domu! 
Powiem szczerze że chyba teraz po roku byłoby trudniej niż było wówczas....