jedyneczka no zobaczymy jak to z tymi drzwiami będzie, cza pokaże, ale wczoraj nie mogłam usnąć do drugiej bo ciągle myślałam o tym wszystkim
olyv ja póki co nie mam tego problemu ale u nas na SR mówili, że to normalne jak puchną stopy, też o tym czytałam i wychodzi że to norma, wiele moich koleżanek też puchło, a mnie pewnie to też czeka w najbliższym czasie
vanilka naleśniki (chciałam wkleić tutaj takiego zaślinionego emitikona ale chyba nie wyprodukowali)
tetina teraz naprawdę ładne można wybrać oprawki, więc spokojnie coś znajdziecie
Ja się zebrałam do tego lidla i zakupiłam te chusteczki, termometr i śliniaczki, wzięłam też dla siebie loda (bo cukier miałam ok). Co do termometru myślałam długo, czy ok, ale pomyślałam, że wezmę skoro 3 lata gwarancji. Zastanawiałam się jeszcze nad tymi pampersami bo cena chyba niezła, nev born sztuk 94 a do tego chusteczki pampers sensitive paczka i to kosztuje 45zł.
Potem zaczął padać deszcz więc jkoś się doczłapałam, ale się zmęczyłam i wcale lekkie te chusteczki nie były. M pojechał do domu bo wannę mieli przywieźć. Ja troche wzięłam się za prace na kompie, ale idzie mi to jak krew z nosa.
Byłam też w sklepie z wózkami itp. widziałam tego x-landera i jedo, nadal myślę co zrobić, póki co zostaje mi taczka