reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

hej dziewczyny, ja własnie wróciłam ze szpitala- od 3 miałam skurcze i ciśnienie bardzo wysokie, o 5 byłam już w szpitalu, mam rozwarcie na 2 palce i skurcze nadal są a mnie wypisali i kazali wrócić jak się rozkręci.............a ja sama w domu - kurde....pisałam smasa do Vanilki ale chyba nic nie napisała...hmmm Vanilka dostałaś eske ode mnie???
widze ze Aisim rodzi- powodzenia kochana!!
a ja nie wiem czy się coś rozkręci....

Wlasnie weszlam zeby napisac wiadomosc od Ciebie !!
zostawilam tel .w torebce na noc i nawet nie slyszalam :baffled::baffled:
Ja mysle ,ze sie rozkreci !!!!:-):tak:
Dawaj znac na tel jak cos -mam go juz przy sobie !!

uciekam karmic malego i na spacerek ...

reklama
atabe trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo!!!
aneta a my to do lipca pewno dotrwamy bo my to takie twarde baby ze slonska som:-D
aisim trzymaj sie dzielnie!!!

atabe powodzenia rozkrecaj sie rozkrecaj najwyzsza pora :-)

ja jakos dennie nastawilam pranie humorek do bani brzuch boli jak diabli do kibelka latam co chwile (moze przez te ogorki:baffled:) i jeszcze mnie mdli do tego :-( a mialam plany na dzis sprzataniowo praniowo poscielowe :zawstydzona/y:

tetina oby ci szybko neta naprawili-bez neta jak bez reki albo nogi. a nawet gorzej :tak:
no i powodzenia na usg dzisiejszym

ania pestka
no to zaciskaj nozki :-) tylko nie mysl obsesyjnie zeby nie urodzic teraz bo na bank urodzisz :-D

gregorka
milego sprzatania-tez bym sobie posprzatala chetnie :-)

emih ja trzymam kciuki zeby twoj M jednak zdazyl sie pojawic na porod :tak:

aisim kochana no to powodzenia!!! aby sie szybko rozkrecilo i nie bolalo i szybko skonczylo ;-)

arlecia
wspolczuje poprzedniego porodu-dobrze z jednej strony ze teraz cc bo nie bedziesz sie tak stresowac-jednak jakies zle wspomnienia w glowie zostaja...

anetka super ze griilek udany-akumulatorki naladowane przed porodem. teraz juz tylko: gotowi....do startu....start!!!!! :-)

vanilka fajnie ze pepek odpadl bez stresow :-) tez dolaczam sie do pytania czym smarowalas? spirytem czy octeniseptem?

atabe ale niusy!!!!!!!!!! a wiec i u ciebie sie rozkreca akcja. ale nie rozumiem za bardzo dlaczego cie do domu wypuscili?????????????//:confused::confused::confused:

magdzia
powodzenia na wizycie

patipaula
toz to caly dzien pelen planow :-)

kama nie dobijaj mnie tymi twardymi slaskimi babami bo ja juz teraz tez pod hanysowo podlegam :-D:-D:-D

wypuścili mnie po kilku godzinach bo mam rozwarcie "tylko" na 2 palce <swoją drogą to badanie tego rozwarcia to koszmar :eek: > skurcze są ale nie takie regularne jak były w nocy, więc albo to cisza przed burzą albo znowu wszystko ucichnie .........

czesc dziewczynki widze ze jak teraz chociaz jedna sie nie rozpakuje raz dziennie to dzien stracony:-)
asim powodzonka,trzymam kciuki
u mnie bez zmian ,za to obudziłam sie z takim skurczem łydek , myslałam ze padne z bólu ,i za cholere nie moge tego rochodzic bo normalnie kuleje
prawdopodobnie jutro sie przeprowadzamy,co prawda sa prawie skonczone dwa pokoje i kuchnia ale narazie dzieciaki beda w jednym pokoju razem tzn FifiI PATRYK ,Filips zachwycony z tego powodu a Patryk chyba mniej ,no ale trudno wole sie juz przeprowadzic i powoli graty ustawiac i rozpakowywac zamiast isc urodzic i pózniej z małym dzieckiem byc w tym całym bajzlu przeprowadzkowym,a tak pójdzie spac to zawsze cos sie zrobi ,z reszta juz mi mojego szkodA BO robimy swiatek piatek i po nocach i widze po nim ze jest mega zmeczony bo w robocie sie narobi i jeszcze u nas ,stwierdziłam ze swiat sie nie zawali a nie mam zamiaru chlopa zajechac i pózniej po szpitalach jezdzic
zaraz Was troche nadrobie i znów biore sie za cos

hello:-)

witam z rana, po śniadaniu, teraz troszkę posprzątm i moze okna przetrę, bo po tych deszczach takie usyfione, jakby mgła ciagle była:-D my weekend spędziliśmy na pikniku lotniczym-co roku chodzimy na fotki- super, ale mnie tak zjarało, ze wygladam jak prosiaczek i szczypie mnie wszytsko prawie- a tak się zasłaniałam ehhh po południu jadę na ktg- skorzystam z naszej służby zdrowia po raz pierwszy w tej ciąży-no zobaczymy:-)

kropa szkoda że Cię wymęczyli bezowocnie-trzymam kciuki dalej;-)
aisim no jasnowidz- ale jaja!!! trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!!!!
emih kopia l4 powinna zostać wysłana przez lekarza do ZUS zarza po wsytawieniu z tego, co wiem, biedna jesteś z tym puchnięciem:-(
madzik czytałam, że czkawka normalna-podobno pomaga przystawianie do piersi:confused:
louise bardzo się cieszę, ze upragnione wyjście spełniło Twoje oczekiwania:-) dziękuję kochana za troskę- wszystko oki-miałam intensywny i męczący weekend, a weny brak jakoś na pisanie, ale już wróciłam do formy-buziaki:-)
kamcia super, że towarzystwo się zjeżdża do Ciebie- będzie Ci raźniej i odbijesz sobie te miesiące samotności:-)
atabe no to się dzieje- bez sensu , ze Cię wypisali:zawstydzona/y:

reklama
dziendobry dziewczynki! :-)
Aisim kciuki mocno zacisniete oby szybko i gladko poszlo... :tak:
Atabe kochana a Tobie zycze zeby sie rozkrecilo na dobre jak M wroci z pracy ;-)
milego dnia laski :-D

Do góry