Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, skurczy brak. Jakbym w ciąży nie była
Tylko czasem żołądek, ale nic dziwnego - tworzę takie połączenia kulinarne, że już odmawia posłuszeństwa 

no i wygląda że może czop odchodzi teraz
M robi zakupki na jutrzejsze leczo , mniam
A właśnie, boli mnie od wczoraj lewa pierś tak pod sutkiem trochę i nie wiem od czego bo raz - nosiłam przedwczoraj niewygodny stanik i jak ściągałam to czułam w tej piersi własnie po ściągnięciu lekki ból, zreszta to mi się zdarzało i wczesniej w obu piersiach ale przechodziło a teraz nie chce
A dwa to w sutku miałam siarki trochę i sobie zagrzebałam a potem potarłam recznikiem żeby usunąć ale nie pamietam czy to w tej piersi akurat ale na pewno tylko w jednej tak zrobiłam ręcznikiem bo pomyślałam po chwili jaka ja głupia jeszcze sobie podrażnie
no i teraz nie wiem
smaruje sutka bephantenem, wydaje mi się tez że mniej mnie boli niż wczoraj ale może mi się wydaje? a może to od pokarmu coś
eh stara a głupia
Emilce od początku z palca pobierali, wiem że do główki to kroplówka ewentualnie a o pobieraniu nie wiedziałam
do moczu to są takie woreczki specjalne pamiętam ale nie pamiętam czy choć raz udało mi się Emi tak pobrać

mój żołądek tyż bidny, właśnie kończę kilo bobru, nie wiem czy mój M przeżyje tą noc a szkoda bo ostatnio jest bardzo fajny

i byliśmy w czechach na takiej objazdówce po miasteczkach, pięknie ale jak dla mnie troszkę już męcząco bo wyjechaliśmy o 9 a wróciliśmy po 20. Stopy mam kwadratowe do dziś, brzuch boli i coś w dole kłuje ciągle, i jeszcze te kibelkowe dolegliwości no normalnie kaleka
.
.