reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Kama niezly armagedon! :szok:
ja czekam na malza, on napewno wymysli cos dobrego na obiadek, bo mi sie ani myslec, ani tymbardziej robic nie chce... :no:

reklama
no wiec wlaczylam nie ta plyte na piecu ktora mialam a ze na tej ktora wlaczylam stala taka szklana plyta,cos w stylu deski do krojenia na nozkach to sie ona nagrzala i pekla i rozsypala sie na milon kawalkow po calej i miesko do wyrzucenia bo nie wiadomo czy szkla w nim nie ma:szok::szok:naszczescie rozmrazam juz nowe i surowke skonczylam i kartofelki na odpowiedniej plycie sie pieka!wiec wychodze na prosta!!gorzej z ta podloga:sorry:
dodam ze wczoraj potluklam miseczki na platki i przy okazji porysowalam caly blat w kuchni.a kuchnia nowa 2 tygodnie ma:szok:

oto efekt mojego gotowania

picture11881.jpg

picture11882.jpg

o matko:szok::szok::szok: to uważaj tam na siebie, zeby Ci sie nic nie stało:tak:
trzymam kciuki za udany obiad:-)
p.s ładsną masz kuchnie:-)

agatha witaj:-)

Kama wybuchowy ten obiadek;-)
Wyprasowałam 3 podkoszulki męża i 3 body synka...tak więc dalsze prasowanie jeszcze może poczekać:tak:
A ja stwierdziłam, że zamiast udka i kapustki to mi bardziej będzie smakować kwaśna śmietana do ziemniaczków z masełkiem i koperkiem:tak:
Ja to raz słodkie a raz kwaśne....ciekawe co z tego będzie...pewnie synek, który będzie się zajadał ciastkami...choć może córeczka zajadająca się ogórkami:-D
A ja to mam chyba jednak dobrze jak tak was czytam....Mieszkam we wspólnym domu razem z teściową...tzn my mamy oddzielne mieszkanie z osobnym wejściem na górze a teściowie mieszkają na dole, a rodzice 5 km dalej...więc o pomoc przy dzieciach nie trudno będzie.Choć musze wam powiedzieć, że jak się urodził Piotruś to ja jakoś wszystko chciałam sama robić i z pomocy nie korzystałam...nie chciałam żeby się mi wtrącano...choć nie powiem fajnie jest podrzucić dzidzie do rodziców i wybrać się na zakupy tylko z mężem:tak:

czytam o tych obiadkach co robicie na obiad, mnie nic sie nie chce :( wstalam obrac chociaz ziemniaczki wrzuce do acti i sie same zrobia ale mnie pokonaly nawet ich nie wyjelam z siatki schowlam z powrotem :( Koszmarny dzien dzis od wczoraj tylko co chwile przytulam kibelek :(

Dziewczyny, jak dodać zdjęcie w profilu, a nie w sygnaturce?
Jakoś czarna magia to forum dla mnie:-(
Witaj,
wchodzisz w swój profil, następnie klikasz "dostosuj profil" i szukasz napisu w ustawieniach: "Edytuj Avatar". Klikasz i tam możesz wybrać któryś z proponowanych lub własny wstawić. Mam nadzieję, że pomogłam :-).

Licóweczki moje kochane.... Witaaaajcie po przerwie! :-D :-D :-D
Wiele jeszcze nie przeczytałam z tych 2,5dnia, ale DZIĘKUJĘ ZA CIEPLE SŁOWA, MYŚLI I WSZYSTKIE WAS MOOOCNO ŚCISKAM! JESTEŚCIE CUDOWNE!!!!!!!

U nas wszystko powino byc juz DOBRZE!
Jestem w domku, musze co prawda praktycznie siedzieć albo leżeć, żadnego prasowania po 2godz, czy zakupow... ale moje MALEŃSTWO ŻYJE! :tak: łozysko się trochę odkleja, jest jakis "krwiaczek" ale... dzidzia się rusza bardzo szybko i serduszko bije z calych sil, więc... CIESZE SIĘ JAK SZALONA! Przykro mi z powodu newfie, to takie nieoczekiwane :-(

I PRZEPRASZAM WAS Z CALYCH SIŁ. NIEPOTRZEBNIE PISALAM O SWOIM STRACHU ZARAŻAJĄC WAS! :no:

ZATAŃCZYŁABYM, TYLKO NIE MOGĘ! :tak: :-D :tak: :-D :tak: :-D

reklama
Do góry