reklama
atabe
Fanka BB :)
no wiec wlaczylam nie ta plyte na piecu ktora mialam a ze na tej ktora wlaczylam stala taka szklana plyta,cos w stylu deski do krojenia na nozkach to sie ona nagrzala i pekla i rozsypala sie na milon kawalkow po calej i miesko do wyrzucenia bo nie wiadomo czy szkla w nim nie manaszczescie rozmrazam juz nowe i surowke skonczylam i kartofelki na odpowiedniej plycie sie pieka!wiec wychodze na prosta!!gorzej z ta podloga
dodam ze wczoraj potluklam miseczki na platki i przy okazji porysowalam caly blat w kuchni.a kuchnia nowa 2 tygodnie ma
oto efekt mojego gotowania
![]()
![]()
o matko

to uważaj tam na siebie, zeby Ci sie nic nie stało
trzymam kciuki za udany obiad:-)
p.s ładsną masz kuchnie:-)
agatha witaj:-)
kama
o matkoto uważaj tam na siebie, zeby Ci sie nic nie stało
trzymam kciuki za udany obiad:-)
p.s ładsną masz kuchnie:-)
agatha witaj:-)
dzieki dzieki;-)
ania_pestka
Kama wybuchowy ten obiadek;-)
Wyprasowałam 3 podkoszulki męża i 3 body synka...tak więc dalsze prasowanie jeszcze może poczekać
A ja stwierdziłam, że zamiast udka i kapustki to mi bardziej będzie smakować kwaśna śmietana do ziemniaczków z masełkiem i koperkiem
Ja to raz słodkie a raz kwaśne....ciekawe co z tego będzie...pewnie synek, który będzie się zajadał ciastkami...choć może córeczka zajadająca się ogórkami
A ja to mam chyba jednak dobrze jak tak was czytam....Mieszkam we wspólnym domu razem z teściową...tzn my mamy oddzielne mieszkanie z osobnym wejściem na górze a teściowie mieszkają na dole, a rodzice 5 km dalej...więc o pomoc przy dzieciach nie trudno będzie.Choć musze wam powiedzieć, że jak się urodził Piotruś to ja jakoś wszystko chciałam sama robić i z pomocy nie korzystałam...nie chciałam żeby się mi wtrącano...choć nie powiem fajnie jest podrzucić dzidzie do rodziców i wybrać się na zakupy tylko z mężem
Wyprasowałam 3 podkoszulki męża i 3 body synka...tak więc dalsze prasowanie jeszcze może poczekać

A ja stwierdziłam, że zamiast udka i kapustki to mi bardziej będzie smakować kwaśna śmietana do ziemniaczków z masełkiem i koperkiem

Ja to raz słodkie a raz kwaśne....ciekawe co z tego będzie...pewnie synek, który będzie się zajadał ciastkami...choć może córeczka zajadająca się ogórkami

A ja to mam chyba jednak dobrze jak tak was czytam....Mieszkam we wspólnym domu razem z teściową...tzn my mamy oddzielne mieszkanie z osobnym wejściem na górze a teściowie mieszkają na dole, a rodzice 5 km dalej...więc o pomoc przy dzieciach nie trudno będzie.Choć musze wam powiedzieć, że jak się urodził Piotruś to ja jakoś wszystko chciałam sama robić i z pomocy nie korzystałam...nie chciałam żeby się mi wtrącano...choć nie powiem fajnie jest podrzucić dzidzie do rodziców i wybrać się na zakupy tylko z mężem

czytam o tych obiadkach co robicie na obiad, mnie nic sie nie chce
wstalam obrac chociaz ziemniaczki wrzuce do acti i sie same zrobia ale mnie pokonaly nawet ich nie wyjelam z siatki schowlam z powrotem
Koszmarny dzien dzis od wczoraj tylko co chwile przytulam kibelek 
Witaj,Dziewczyny, jak dodać zdjęcie w profilu, a nie w sygnaturce?
Jakoś czarna magia to forum dla mnie:-(
wchodzisz w swój profil, następnie klikasz "dostosuj profil" i szukasz napisu w ustawieniach: "Edytuj Avatar". Klikasz i tam możesz wybrać któryś z proponowanych lub własny wstawić. Mam nadzieję, że pomogłam :-).
emih
Licóweczki moje kochane.... Witaaaajcie po przerwie!

Wiele jeszcze nie przeczytałam z tych 2,5dnia, ale DZIĘKUJĘ ZA CIEPLE SŁOWA, MYŚLI I WSZYSTKIE WAS MOOOCNO ŚCISKAM! JESTEŚCIE CUDOWNE!!!!!!!
U nas wszystko powino byc juz DOBRZE!
Jestem w domku, musze co prawda praktycznie siedzieć albo leżeć, żadnego prasowania po 2godz, czy zakupow... ale moje MALEŃSTWO ŻYJE!
łozysko się trochę odkleja, jest jakis "krwiaczek" ale... dzidzia się rusza bardzo szybko i serduszko bije z calych sil, więc... CIESZE SIĘ JAK SZALONA! Przykro mi z powodu newfie, to takie nieoczekiwane :-(
I PRZEPRASZAM WAS Z CALYCH SIŁ. NIEPOTRZEBNIE PISALAM O SWOIM STRACHU ZARAŻAJĄC WAS!
ZATAŃCZYŁABYM, TYLKO NIE MOGĘ!

Wiele jeszcze nie przeczytałam z tych 2,5dnia, ale DZIĘKUJĘ ZA CIEPLE SŁOWA, MYŚLI I WSZYSTKIE WAS MOOOCNO ŚCISKAM! JESTEŚCIE CUDOWNE!!!!!!!
U nas wszystko powino byc juz DOBRZE!
Jestem w domku, musze co prawda praktycznie siedzieć albo leżeć, żadnego prasowania po 2godz, czy zakupow... ale moje MALEŃSTWO ŻYJE!
łozysko się trochę odkleja, jest jakis "krwiaczek" ale... dzidzia się rusza bardzo szybko i serduszko bije z calych sil, więc... CIESZE SIĘ JAK SZALONA! Przykro mi z powodu newfie, to takie nieoczekiwane :-( I PRZEPRASZAM WAS Z CALYCH SIŁ. NIEPOTRZEBNIE PISALAM O SWOIM STRACHU ZARAŻAJĄC WAS!

ZATAŃCZYŁABYM, TYLKO NIE MOGĘ!

reklama