Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TRENDY ART 2011 - Wybierz rękodzieło artystyczne roku! Skrzat, nie demonizuję i nie popadam w paranoję, mam nadzieję, że przeczytałaś artykuł. Zresztą nie odzywałam się do momentu, w którym nie napisałaś,że klaps służy u was wyznaczaniu granic. Co do krzywdy, to MOŻE mnie spotkała i MOŻE też się zaczęło od klapsów, więc MOŻE mam powody do takiego a nie innego myślenia? A MOŻE miałam cudowną mamę, która nie biła, nie krzyczała, nie dawała klapsów i na ludzi wyszłam i taką mamą chcę być dla swojego dziecka? Ale to teraz nie ma znaczenia, jak było. Ważne jest, że uważam że klaps jako metoda wyznaczania granic to już bicie (uderzasz = bijesz). Bo Ty chyba mylisz bicie z maltretowaniem. Jak mąż uderza żonę czasem w twarz (nie codziennie, tylko jak do niej nie dociera), to daje jej klapsa w buzię, czy bije?Kropa sory ale chyba troche demonizujesz i w jakąś paranoję wpadaszMoże Ciebie jakaś krzywda spotkała!
jeszcze zadzwonisz na policję, bo ktoś na forum powiedział...