Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak bedzie trzeba podam nr.konta;-);-);-)jesli tylko maja moc sprawdzania zaplace nawet 10 razy tyle a podejrzewaz ze moj M tez by sie dorzucil ze nie musi juz sprawdzac co po nocach wyczyniam :-):-):-)
mammi bardzo chetnie sie pozamieniam tym bardziej ze sesja sie zbliza wielkimi krokami a ja jakos przez to chyba skupic sie nie moge
Pwodzenia z mezem moze to tylko ciazowe spory

jakos dziwnie odlicza mi tygodnie 
jak mozna pokazywac najpierw 15 tydzien i ktorys tam dzien i potem powrocic do 15 tygodnia 
czy to ja niekumata?dziewczyny wysłałam po raz kolejny moze teraz dostaniecie tego maila!! Prosze sprawdzcie!!
Vanilka kuchnia aisim dziś proponuje i poleca plaski ziemniaczane albo pyzy z mięsem z podsmażoną cebulka i skwarkami)) pycha
a po obiadku koktajl z banana + mleko + odrobina cynamonu + syrop waniliowy - wszystko zmiksować!! :-)

nieporeczne do tarkowania ,a elektrycznej nie posiadam
dzieki! narazie dalam herbatke z kopru wloskiego, a on i tak zawsze w ciagu dnia pije oprocz cyca tylko przegotowana wode mineralna, jakies soczki bardzo rzadko, a slodyczy zadnych jeszcze mu nie dawaalam (jeszcze sie w zyciu naje) wogole raczej nic mu nie dosladzam ani nie dosalam...Podaj mu cos zeby ulzyc, i jedzonko jakies lekkie nie wzdymajace, tylko woda do picia i zero slodkiego, chociaz on chyba jeszcze nie wcina slodyczy nie?? i pewnie do wieczora bedzie dobrze:-)