reklama

Lipiec 2010

reklama
a mialam wam jeszce napisac o baby boom chyba rzeczywiscie bedzie w tym roku bo jak bylam na zajeciach jest nas ok 70 os na roku i wiadomo ze nie same dziewczyny ale wiekszosc i dzis patrzylam na wszystkich troche inaczej. 5 dziewczyn u mnie na roku jest w ciazy :szok::szok::szok: statystycznie b. duzo

Chyba znowu pisze sama z soba, coz powierce dziure w brzuchu M w koncu dzis to on na mnie czekal :-)

To ja też się wypowiem w temacie baby boomu. U mnie w pracy w dziale 30 osobowym (z czego ok połowa to panowie) teraz w ciąży są 4 dziewczyny :) Panowie prym wiedli w zeszłym roku - ojcami zostało co najmniej 9 z nich i 1 pani :)

Ja właąsnie skończyłam brnięcie po wątku szpitale w wawie i nie dość że mam mętlik w głowie to jeszcze w każdym wątku był tekst wybierz kilka szpitali, bo odsyłają do innych, normalnie koszmar.

A co do kolacji u mnie kanapki z żółtym serem i papryka czerwona (świeża)

pożarłam wielki omlet z groszkiem:tak: oj te smaki to się tak zmieniają w ciąży, ze jem rzeczy, których przed ciążą nie jadłam;-)
u mnie w otoczeniu też dużo ciężarnych;-) w najbliższej rodzinie już 3.

reklama
spalam prawie 4 godz :-)
Ashika, mówię CI poproś Vanilkę o te swoje "voo- dooo"" ;-) Ja zaczęła w końcu spać- nie zapeszam, aby nie okazało się że znów "na chwilę" ale jednak już 3 noce z rzędu, mam wrażenie, ze mój organizm wraca do normy! :-D

Cześć dziewczyny,
Ja dopiero o tej porze bo gości miałam, szarlotkę piekłam a potem w kinie na "Awatarze" byłam... Muszę przyznać, żem chyba dzieciak, ale jestem pod wielkim wrażeniem filmu :tak:

P. Mysza, jeśli masz wadę wzroku -1,5 na cc się chyba nie kwalifikujesz (ja miałam taką przy pierwzym porodzie) po nim wzrok siadł strasznie (-3,5), mam tylko nadzieję ze nie przekroczy po porodzie -5, o bo właśnie chcę laserowo zabieg robić...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry