reklama

Lipiec 2010

reklama
Ashika, masz 5 dni młodszą ciąże, z prostych obliczeń wynika, że za dwie noce zaczniesz sypiać :tak:;-)

JA dziś na krótko dziewczyny, pędzę się do M poprzytulać...
Miłego wieczoru
Ps. A tobie Ashika: czaryyyy- maryyyy... przespanej nocki!!!

ja tylko przeslalam w zmienionych formatach nic wiecej nie robilam
a moj M korzystajac z wieczoru sam na sam bo synek u babci dzis spi juz dawnochrapie ... chyba to on jest w ciazy i musi odsypiac, albo nadrabia za mnie :-)

Zamykam juz lapka i uciekam do sypialni, M usnal w salonie na sofie to niech spi bede miala sypialnie dla siebie :-) spokojnie poczytam, zezloscil mnie bo chcialam porozmawiac i w ogole dawno nie bylismy sami w domu a on zaczal chrapac przed 23 :wściekła/y: coz przynajmniej jedno z nas sypia :-(
Uwielbiam lezec na brzuchu jak czytam ksiazki np albo przegladam cos w necie juz w lozku ale powoli staje sie to niemozliwe :-(

O jak on mogl cie tak zostawic hehe, a ja poszlam sie kapac i teraz moge znowu siedziec:-)
U nas to ja jestem wieczornym spiochem, a M znowu moze spac do poludnia kiedy ja wstaje ze wschodem slonca:-D Oczywiscie nie teraz, bo teraz to ja moge spac do 9 -10, ale poza ciaza to ranny ptaszek bylam;-)

emih no właśnie mam -3,5 oko lewe i - 4 oko prawe :baffled: jak mi jeszcze bardziej siądzie po porodzie, to też idę na operację, ale póki co nie myślę o niej...

Widzę że wszyscy poszli spać :-) to ja może sobie jakiś filmik obejrzę.
Na kolację wcinałam tosty z żółtym serem i mleko. Coś mnie na nabiał w ciąży wzięło.
I do tego jeszcze sok grejfrutowy:-)

Dobranoc wszystkim .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry