reklama

Lipiec 2010

a mi wyskoczyla walona opryszczka na twarzy:/// ale kupilam plajstry i juz jakos tam z tym walcze.....

Znikam laski na jakis tydzien i chyba nie bede nadrabiac bo nie dam rady wiec sie wstrzele pewnie:-):-)

w poniedzialek lecimy do UK i mam nadzieje ze tam juz w miare normalne warunki beda:)

reklama
Cześć Babeczki;-)

Wczoraj odwilż,a dziś znowu sypie i to jak:szok:

Geperty wyręczyłam Ashike jako,że jest na zajęciach i wyslałam Ci maila z listą.Napisz proszę,czy udało Ci się otworzyć:happy2:

madzik dużo zdróweczka Ci życzę.Kuruj się.

Vanilka dotarłaś do PL?Jak podróż?

emih widzę,że tu jakiż sabat czarownic się odbywa;-)To ja poproszę takie zaklęcie,żebym nie przytyła za dużo w ciąży:tak:

witam się i ja.

Oj chyba dziś nie będzie za dużo do poczytania.
Madzik kuruj się biedactwo :tak:
Ashika i to się chwali, spóźniona, ale zajrzeć musi:-)
geperty - ale Ci dobrze, śniadanko do łóżka, ja zaraz muszę sama coś upolować. Wczoraj też jadłam pizzę, ale coś po gazowanych napojach mi niedobrze, więc póki co pepsi i cola idą w odstawkę.
kasiente - do szybkiego sklikania. Mam nadzieję, że pogoda umożliwi Ci wojaże
mammi - faktycznie pogoda nieciekawa. Wczoraj nie mogłam zasnąć, bo tak grad mi walił po szybie.

Mammi lista doszła i mogę otworzyć, ale mi się tylko pokazuje pusta tabelka :confused:.

Mruczka ostatnie zdjęcie jest najlepsze, takie słodkie lenistwo :-).

Kasiente miłego wyjazdu i bezpiecznej podróży :tak:.

Cześć dziewczyny,

Ja oczywiście znów wczoraj zapeszyłam i jak się tylko pochwalę ze śpię to nocka nieprzespana... tzn, przespana do 4- dalej się nie dało :baffled:

Ja również poproszę o maila, mammi? Mogę prosić :-) WYśle ci na priv maila...

Geperty, witaj dziewczyno z Wybrzeża :)

Mruczka- super zdjęcie- a mówiłaś ze masz 3 kociaki a na ostatnim zdjęciu to i dorodny kocur ;-)

Kasiente, również życze miłej podróży...

Mysza, ja własnie boje się co by nie było po porodzie wady większej niż -5. Jak dowiadywałam się jakieś 3 lata temu, powyżej -5.o nie chcą "operować" :baffled: No chyba że coś się zmieniło po tym czasie, a czekam jak na zbawienie, bo to jedno z moich niewielu marzeń od kilku lat- pozbyc się okularów/ soczewek raz na zawsze :cool2: Ps. JA mam maine coona i tak, potwierdzam, to pies w kociej skórze- wszędzie za nami chodzi (nawet do wc czy na kąpiel!), nawet "rozmawia" :-p

reklama
emih wysłałam:tak:Napisz,czy u Ciebie się wyświetliła

geperty w takim razie jedyna nadzieja w Ashika.Ja nie mam licencjonowanej wersji worda i nie mogę w żaden sposób tej listy edytować,czy zmienić na inny plik.Ostatecznie jeżeli nie uda Ci otworzyć od nikogo,to przepiszę Ci ją najwyżej wieczorkiem normalnie w mailu.W razie czego daj znać;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry