reklama

Lipiec 2010

reklama
no to ja wracam na sypialniane wlosci za 2 tyg mam 3 kolokwia i mam troche do poczytania ;-)Milej nocki wszystkim
Jakbym sie rano nie przywitala z gory przepraszam, moge nie zdazyc wiec na wszelki wypadek:
Milego dnia dziewczynki :-)

a ja dziś też wyjątkowo jeszcze nie śpie,właśnie poszli znajomi,posprzątaliśmy z M ,okąpałam się i musiałam zajrzeć na forum:-) bo się po paru godzinkach stęskniłam:tak:

Znajoma która u mnie dziś byla pracuje w dziale becikowego i tez powiedziała że jest taki wysyp porodów i ciężarnych że już chyba dawno tak nie było,ale to jeszcze NIC!!!!!!

:wściekła/y:.......powiedziała ze niedawno debatowano nad ustawą, że becikowe dostaną tylko Ci najbiedniejsi,bo oni lecą na te 1000zł i rodzą wiecej dzieci a polsce zależy by kobiety rodziły,bo ostatnio był niż więc teraz trzeba "nadrobić".

Ponoć teraz trochę to ucichło ale wiecie co,nawet 1000zł nam żałują,my pracujemy,opłacamy czynsze itd i jeszcze to by nam zabrali,a tym co nic nie robią to jeszcze im za to płacić....:angry:

dobranoc dziewczynki! kolorowych snów!:-)

Wiajcie :)
Ja zakatarzona jestem i wczoraj leżałam w łożku-mam nadzieję że mi przejdzie.
Dzisiaj napewno będę się więcej odzywać.
Buziaki i miłej niedzieli:-)

:szok: Prawie pierwsza :szok:.

Witam z łóżeczka, leżę sobie z lapkiem, a M. jajecznicę robi na śniadanko :-), wczoraj też pofolgowaliśmy z żarełkiem, bo objadłam się pizzą i opiłam Pepsi :-p, ależ mi smakowało, mmmmm.

mammi dawaj maila a przerobic ci to na inny format? bo jest w wordzie tym najnowszym wiec rozszerzenie docx moge przerobic na zwykly doc a maila mam na liscie :-)

Ja też poproszę przerobiony jeśli można :tak:, bo tego od Aisim nie dałam rady otworzyć :no:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry