reklama

Lipiec 2010

hej dziewczyny
wielka orkiestra dziś gra, chciałabym się wybrać na koncert sindeya polaka, tylko kurcze, czy ja wykopię samochód na parkingu?? pieknie napadało śniegu, z resztą nadal pada :-)
ciekawe jak z Vanilką, czy doleciała szczęśliwie do polandii?

reklama
Mruczka słodkie kiciusie:tak:i M Twojego widzę wygrzewają.Przy takich grzejniczkach centralne jest niepotrzebne.
Ostatnio sąsiadka-starsza kobicina ze wsi,zapronowała mi,że skoro synek tak często choruje to ona kocie futerko mi załatwi,żeby mu to na plecki zakładać i wygrzewać:szok::wściekła/y:Odmówilam tylko grzecznie,ale włos na głowie mi sie zjeżył.Niesmak czuję do dziś.

Jak mam trochę wolnego czasu to na forum pustka.
Izabelcia z M do Selgrosa pojechali,Szymonek śpi,karczek się dusi,a ja chyba poczytam książkę w taki razie.

Witam się niedzielnie!
widzę za jakieś problemy z ta lista, do jednych dotarła do innych nie!! Dziewczyny nie wiem od czego to zależy bo nie dostałam zadnego zwrotu na poczcie ze nie dostarczono, wiec sama nie wiem co jest grane ;-((
ale widzę że zaczełyście rozsyłać między sobą!!

Ja dziś mam kiepskie samopoczucie!! leżę cały dzień bo nie za dobrze sie czuję - chyba jakieś grypsko się zbliża((:-(

Witam w południe

Ja niestety nie mam tyle szczęścia co Wy i mi nikt jajecznicy nie usmaży na śniadanko :-( Mój pan to ma lewą ręke w kuchni :baffled:
Do tego ta pogoda, śnieg to nas poprostu zasypał i non stop pada :szok: Samochodem to już ujechac nie idzie.
A ja to bym dzisiaj najchętniej cały dzionek przespała bo tak mnie glowa boli.
Życze wszystkim miłego popołudnia

Wiajcie :)
Ja zakatarzona jestem i wczoraj leżałam w łożku-mam nadzieję że mi przejdzie.
Dzisiaj napewno będę się więcej odzywać.
Buziaki i miłej niedzieli:-)
Zdrowia życzę, a jak byłam u gin powiedziała, że jak gdyby się przeziębić to można brać echinaceę, wit C wapno (no za dużo), ale najlepiej naturalne, mnie pomógł sok z cebuli

Vanilka witaj w Polsce :-) i to całkiem niedaleko ode mnie ;-).

Ja niestety nie mam tyle szczęścia co Wy i mi nikt jajecznicy nie usmaży na śniadanko :-( Mój pan to ma lewą ręke w kuchni :baffled:

No co ty, mój ma dwie lewe i jedyne co umie to jajecznicę, herbatkę, kanapki, a tak poza tym to beztalencie, no może jeszcze stać i kotlety przewracać :-D.

A ja nadal w piżamie, w łóżeczku i już nie opłaca mi się dzisiaj ubierać :-p, a chłopaków wygnałam na dwór, więc mam święty spokój, jak mi dobrze :-).

Aisim herbatkę z sokiem malinowym, ew.mleko z miodem może profilaktycznie Sobie zrób.:tak:

Vanilka Super,że jednak się udało.

Mam pytanie do Was dziewczyny.Miałam w nocy takie dziwne bólo-skurcze.Leciutkie,ale jednak.Było ich kilka,i w dzien tez raz się powtórzyły.Trochę przypominały skurcze przepowiadające(braxtona hicksa-o ile tak się pisze;-)).Możliwe,żeby na tym etapie ciąży już je mieć???To chyba za wcześnie,co? w poprzednich ciążach miałam dużo pózniej,gdzieś od 6 mca dopiero.:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry