reklama

Lipiec 2010

Vanilka witaj w Polsce :-) i to całkiem niedaleko ode mnie ;-).

No co ty, mój ma dwie lewe i jedyne co umie to jajecznicę, herbatkę, kanapki, a tak poza tym to beztalencie, no może jeszcze stać i kotlety przewracać :-D.

A ja nadal w piżamie, w łóżeczku i już nie opłaca mi się dzisiaj ubierać :-p, a chłopaków wygnałam na dwór, więc mam święty spokój, jak mi dobrze :-).

geperty ale się uśmiałam,dobre to z tymi kotletami haha:-D

reklama
mammi z zebami nie ma co odkladac na potem bo potem to juz za puzno :baffled:
Dlatego ja ide bo wiem ,ze po ciazy to nie bede miala zbytnio na to czasu i checi ;-)a mozna wiedziec w ktorym tyg.dzidzia byla ??
Moze zwolnij troszke ?

atabe Hejka ;-)

Ale mi dzisiaj dobrze ...moje dziecko z dziadkami ciagle sie bawi teraz go kapie dziadek :-):-)a ja na lapku ;-)

Dziewczyny pomocy!! Potrzebuje kupic lalke ineraktywna dla 5cio letniej dziewczynki. Powiedziala mi ze lalka musi mowic i musi miec pizamke bo ona bedzie ja w wozku wozila:-p W sobote ma urodzinki i musze jakas wymyslic, a tak w ciemno brac cos na allegro to niebardzo. Moze macie jakies doswiadczenie z lalkami??

Vanilka 12 od zapłodnienia,czyli 14 tc .A wczoraj nie robiłam nic takiego.Jeżdzilismy głównie za domkiem i w Ojcowie byliśmy na chwilke,ale prawie nie chodziliśmy.Zresztą to były trochę inne skórcze niż te porodowe.Takie bardziej napięcie brzucha.

Atabe troche Ci zazdroszczę tej aktywności dziś,bo ja cały dzień w domu kisnę.Jakoś na nic chęci nie mam.Nie posprzatałam na dodatek:zawstydzona/y:W ogóle jakaś rozmemłana jestem.Buraki na obiad tak przypaliłam,że garnek do wywalenia.

mammi ty odpoczywaj ile tylko możesz!!! mam nadzije że te skórcze to nic poważnego!!!ja dziś aktywan, ale znając siebie to jutro albo pojutrze znowu palcem nie rusze;-)
oczekiwanie ja się nie zam na lalkach:no:

AIsim, dużo zdrówka! Ja polecam na noc mleczko zagotować z czosnkiem i jak trochę ostygnie dodać miodu... Mi pomaga, choć pić nie lubię :baffled:

Mammi, mam nadzieję, ze te skurcze są normalne i tak jak piszesz że się częśto nie powtarzają. Mam złe skojarzenia, dlatego ja bym pytała lekarza (moja siostra miała wcześnie i okazało się że wody zaczęły się gdzieś sączyć i miała zagrozoną :baffled:

Supcio, a Ty tak nie trzymaj tego moczu bo to pierwszy krok do nabawienia się zapalenia przewodu moczowego albo pęcherza, a tego nie polecam :baffled:

Vanilka, pozdrowienia w Pl (następnym razem i o mnie pomyśl i lotnisku ;-))

mammi a no-spe bralas?? Ja mialam takie skurcze w 12tyg. i pierwsza wersja byla duphaston i no-spa, ale po zrobieniu usg zostala tylko no-spa forte 3x1, jak nie przejdzie to mykaj do lekarza bo jak macica napieta to dzidziusiowi nie jest fajnie. No i do lozka i lezenie;-)

reklama
witam dziewczynki
Ja z nudów spałam pół dnia. Tak skoki narciarskie mnie ululały do snu :-)

emih - spokojnie, że operują takie duże wady. Nawet gdzieś czytałam artykuł, że się wycwanili i wady wzroku dochodzące do -10 usuwają do zera, ale jak ktoś ma -3,5 to mu zejdą do połówek. Nie wiem, czy to polityka marketingowa, która sprawia, że pacjenci po jakimś czasie wrócą i będą prosić o całkowite wyleczenie?:baffled:

vanilka dobrze, że szczęśliwie dotarłaś. Wiedziałam, że spokojnie polecisz, bo słyszę co chwilę nad sobą samoloty z Okęcia, więc latają w miarę normalnie.

Ja dziś na obiad jadłam sałatkę jarzynową z sałatą lodową, pomidorami, ogórkiem kiszonym. Oglądałam jakiś program o baaardzo puszystych kobietach na polsat cafe i się przeraziłam, więc dziś tak zdorowo, a co będzie jutro to nie wiem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry