Ashika
.
Na szczescie nie mialam wielu stron do czytania;-)
madzik1980 zdrowka duzo i zeby katar uciekl
mruczka koty sa cudowne wieczorem wkleje zzdjecie swojej majki bo teraz u mamy jestem synka odebrac i zgadzam sie z emih na drugim zdjeciu 3 koty i dorodny kocur ;-)
emih mam nadzieje ze bedziesz spala juz dzis bo mnie jakos nie jest tak bardzo zle z tym nei spaniem tzn nie odczuwam tego tak bardzo
gaja86 gratuluje i niesamowite wrazenie jak czujesz dzidziusia
geperty za chwilke ci wysle maila
mammi dzieki ze mnie wyreczylas ;-) co do tych skurczow porozmawiaj z lekarzem bo chyba za wczesnie rzeczywiscie
vanilka super witam po tej stronie baltyku
:-)
aisim nie ma problemu, ale pisaly do mnie dziewczyny ktorych nie ma na liscie im nie poslalam skierowalam do ciebie, ale mysle ze za jakis czas trzeba bedzie zaktualizowac nasza liste
Duzo zdrowka wypij herbatke z soczkiem malinowym jak radzi mammi albo z cytrynka i podobno dobrze jest zjesc cytryne w plasterkach oczywiscie z cukrem ;-)
A w ogole na przyszlosc moge Cie wyreczyc bo ja przynajmniej nie pracuje wiec mam duuuzzzooo wolnego czasu
madzik1980 zdrowka duzo i zeby katar uciekl
to sie nie chwali to sie powinno leczyc :-)witam się i ja.
Ashika i to się chwali, spóźniona, ale zajrzeć musi:-)
.
mruczka koty sa cudowne wieczorem wkleje zzdjecie swojej majki bo teraz u mamy jestem synka odebrac i zgadzam sie z emih na drugim zdjeciu 3 koty i dorodny kocur ;-)
emih mam nadzieje ze bedziesz spala juz dzis bo mnie jakos nie jest tak bardzo zle z tym nei spaniem tzn nie odczuwam tego tak bardzo
gaja86 gratuluje i niesamowite wrazenie jak czujesz dzidziusia

geperty za chwilke ci wysle maila
mammi dzieki ze mnie wyreczylas ;-) co do tych skurczow porozmawiaj z lekarzem bo chyba za wczesnie rzeczywiscie
vanilka super witam po tej stronie baltyku
:-)aisim nie ma problemu, ale pisaly do mnie dziewczyny ktorych nie ma na liscie im nie poslalam skierowalam do ciebie, ale mysle ze za jakis czas trzeba bedzie zaktualizowac nasza liste

Duzo zdrowka wypij herbatke z soczkiem malinowym jak radzi mammi albo z cytrynka i podobno dobrze jest zjesc cytryne w plasterkach oczywiscie z cukrem ;-)
A w ogole na przyszlosc moge Cie wyreczyc bo ja przynajmniej nie pracuje wiec mam duuuzzzooo wolnego czasu
nie mam umowy o prace tylko na zlecenie wiec nic mi sie nie nalezy z zusu
.
.

Czy oni oszaleli???!