reklama

Lipiec 2010

reklama
Cześć dziewczyny.
Jejku jakoś tak próbuje się tu wkręcić w rozmowę z Wami ale od 2 dni jakaś taka jestem nijaka.Nic mi się nie chce:zawstydzona/y:.Co usiądę do komputera to troszkę poczytam co piszecie i już tracę ochotę.Jakieś przesilenie zimowe mnie chyba dopadło.:szok: Dziś miałam wolne i przeleżałam w łóżku, a jutro znowu do pracy :baffled:

Obiecalam pokazac moja kote Majke wczoraj wiec wrzucam jej zdjecia
najpierw z mina bezbronnego kotka jak u shreka ;-)

167wep3.jpg

i w swojej ulubionej pozycji :happy2:

1zmidjk.jpg

Kurczę,aż mi się laleczka Chucky przypomniała.Może i wygląda ta lalka jak niemowlę,ale mimo to jest makabrycznie przerażająca...Straszno sie zrobiło...

OOOO!!!Nie mogę normalnie!!!Ale czadowy kot.Rewelacyjny!!!Tez chcę takiego,ale minę obowiązkowo musi mieć taką jak Twój.Nie do podrobienia ten kotek:-DCzad!!!

moja mama myslal ze to prawdziwe dziecko, ale z M sie zastanawiamy po co komus taka lalka;/
Kotek fajniusi, a lubi pieski?? Bo moja to do kazdego kotka podchodzi i zawsze dostanie lapa po pysku:-p

reklama
Ashika oby się zmieniło szybko bo ciąża ma być pięknym okresem w życiu kobiety a ja chodzę ciągle jakaś rozbita :sorry2:

w koncu bedzie dobrze ja nie bylam szczesliwa ze zaszlam w ciaze, wrecz zalamana, nadal mam gorsze dni ale jest zdecydowanie lepiej. Niestety wszyscy opisuja jak to pieknie i wspaniale byc w ciazy ze to najpiekniejszy okres w twoim zyciu i tym podobne rzeczy, a ty czujesz sie zle i zdolowana tym bardziej ze myslisz ze powinnas tryskac radoscia. Wcale tak nie jest :no: masz prawo do wlasnych uczuc i nie musisz sie podporzadkowac przyjetym regulom ani opiniom wiekszosci. A najwazniejsze zeby nie dusic tego w sobie i nie ukrywac przed wszystkimi udajac ze wszystko jest tak jak powinno bo bedzie coraz gorzej, a przede wszystkim nie mozesz obwiniac samej siebie za to ze tak sie czujesz.

jakbym nagle zniknela to przepraszam ale mam problemy z netem :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry