reklama

Lipiec 2010

mammi dzieki niestety musialam ja wysterylizowac bo zabrana z fundacji i to byl warunek wiec nie bedzie potomstwa

oczekiwanie niestety nie powiem ci ale raczej nie jest zbyt ufna do innych zwierzat poza krolikiem i rybkami w mieszkaniu wychodzi tylko na balkon straszyc golebie

angelie a czemu nie mozesz? alergia?

No wlasnie i to jest jedyna kobieta poza mna w tej zdominowanej przez mezczyzn rodzince a tu zapowiadaja kolejnego chlopaka, coz dokupimy psa suczke co by nam razniej bylo ;-):-)

reklama
w koncu bedzie dobrze ja nie bylam szczesliwa ze zaszlam w ciaze, wrecz zalamana, nadal mam gorsze dni ale jest zdecydowanie lepiej. Niestety wszyscy opisuja jak to pieknie i wspaniale byc w ciazy ze to najpiekniejszy okres w twoim zyciu i tym podobne rzeczy, a ty czujesz sie zle i zdolowana tym bardziej ze myslisz ze powinnas tryskac radoscia. Wcale tak nie jest :no: masz prawo do wlasnych uczuc i nie musisz sie podporzadkowac przyjetym regulom ani opiniom wiekszosci. A najwazniejsze zeby nie dusic tego w sobie i nie ukrywac przed wszystkimi udajac ze wszystko jest tak jak powinno bo bedzie coraz gorzej, a przede wszystkim nie mozesz obwiniac samej siebie za to ze tak sie czujesz.

jakbym nagle zniknela to przepraszam ale mam problemy z netem :wściekła/y:

Ashika dziękuje za słowa wsparcia :-) To jest prawda niby się mówi,że to piękny okres i moze coś w tym jest, ale ja się czuje tak jakoś nijak.Wszystko mnie drażni i ciągle bym ryczała.Ale to nie z powdu ciąży, bo dzidzia była planowana i jestem szczęśliwa,że będę mamą.Może mnie też tak to drażni, bo na codzień byłam osobą radosną i wesołą a teraz jestem zupełnym przeciwieństwem.Mam tylko nadzieje,że to się nie długo zmieni ;-)

Ashika mina ze Shreka powalająca :-D:-D:-D.

.. z M sie zastanawiamy po co komus taka lalka;/...

No właśnie ja też, ona kosztuje 1300zł więc jak za dziecięcą zabawkę nie bardzo :no:.

Vanilka pewnie jadąc do domku przejeżdżasz baaaardzo bliziutko, bo ja mieszkam niedaleko mostu wantowego, który mijasz na końcu Gdańska przed Przejazdowem :tak:.

Ostatnia edycja:
Angelie my tez planowalismy i jak zobaczylam dwie kreski na tescie to obdzwonilam wszystkich cala w skowronkach ze jestem wreszcie w ciazy a tydzien poltora pozniej sie zaczelo

Angelie u Ciebie to raczej wygląda jakby po prostu hormony szalały i dlatego masz humorki.:tak:Kobieta w ciąży sie zmienia.Na ogół staje się bardziej wybuchowa i jednocześnie płaczliwa.Ja tam buczę z byle powodu ostatnio i pomału już się do tego przyzwyczajam.

Zmykam do spania.Dobrej nocki Dziewczyny.Ashika i emih Wam życzę przedewszystkim przespanej nocy.
Do jutra:happy2:

geperty Jak by to byla wiosenka to chetnie bym sie spotkala ,a tak to byle by szybko bo zimnica :baffled:ale wszystko jeszcze przed nami bo nie raz bede leciec w ciepelko :tak:

Angelie Hejka :happy2: spokojnie kazda z nas raz lepiej sie czuje raz gorzej ..nie mozesz isc na zwolnienie ?choc w uk to nie jest takie proste :/

Ashika u nas tez same chlopy i zapewne w brzuchu mam kolejne jajka :happy2::happy2:

ogladam Wielka Orkiestre....wstyd nawet nie dalam grosza:zawstydzona/y:mialam isc (tak planowalam wczoraj ) no ale musielismy odespac ...

reklama
Angelie u Ciebie to raczej wygląda jakby po prostu hormony szalały i dlatego masz humorki.:tak:Kobieta w ciąży sie zmienia.Na ogół staje się bardziej wybuchowa i jednocześnie płaczliwa.Ja tam buczę z byle powodu ostatnio i pomału już się do tego przyzwyczajam.

Zmykam do spania.Dobrej nocki Dziewczyny.Ashika i emih Wam życzę przedewszystkim przespanej nocy.
Do jutra:happy2:
Dobranoc :happy2::happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry