reklama

Lipiec 2010

Ashika mój też mi parę razy powiedział,że powinnam się leczyć :-D Wiecie co troszkę odetchnełam - nie jestem sama hihi

Ale ja z perspektywy czasu kompletnie sie z nim zgadzam i szczerze mowiac dziwie mu sie ze tyle wytrzymal bo trwalo to prawie 3 dni i ja na jego miejscu pewnie dawno bym tak zrobila, ale na szczescie mam bardzo kochanego M i cierpliwego przede wszystkim :-)

reklama
vanilka to podziwiam ze drugie dziecko bedziecie mieli :tak: moj M powiedzial ze nie ma mowy zebym jeszcze kiedys byla w ciazy bo mozemy tego nie przezyc :-D A tak z ciekawosci dlugo tak "walczylas"?
Poczatki byly ciezki bo wiadomo mdlosci ,sen .... wiec nie mialam sily do walki :happy2:
Ale tak od 5 miesiaca nagle zrobilam sie nieznosna ...bylo to tez spowodowane naglym tyciem ,puchnac zaczelam i jakos nie potrafilam sobie z tym poradzic ,zaakceptowac ..ryczalam duzo pamietam ..a najgorzej bylo jak mialam gdzies wyjsc wtedy to szal normalnie :happy2:No ale bylo minelo ja przezylam ,dzidzius no i m :-D

Ashika mój też jest w sumie dzielny tylko on sam czasami nie wie jak się w tym odnaleźć.Już mu nawet mówiłam żeby troszkę poczytał na necie jak się czuje kobieta w cąży ale jak to facetowi trzeba podać wszystko na tacy :wściekła/y: Do tej pory nie zajrzał.
Ostatnio jak się z nim pokłucilam - jak zwykle o bzdure to już nawet walizki pakowałam, bukowałam bilet do polski i ,,dzwoniłam '' do siostry żeby przyjechała na lotnisko.Aż się przestraszył nie na żarty że już nie wróce.Jestem starszna :crazy:

Przepraszam dziewczynki ale ja musze sie isc polozyc poszalalam troche przez te dwa dni i troszke mnie brzuszek pobolewa :-( wiec poleze poczytam bo przy lapku mimo wszystko jakos tam uciskam ten brzuchol :-(
Dobranoc

reklama
Ashika dobranoc i odpoczywaj z maleństwem ;-)

Cytat z tej stronki ,,Hej moja dziewczyna (drugi miesiac ciazy)przed chwila przyslala mi linka do forum i musze przyznac ze w pelni identyfikuje sie z przedmowcami. To jak bardzo zmienilo sie zachowanie mojej ukochanej mozna tylko porownac do opetania przez szatana z 'egzorcysty' :)'' DOBRE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry