reklama

Lipiec 2010

Albo to
Moja żona miała podobnie. To był chyba najgorszy okres w moim życiu. Też się wtedy pytałem na grupie co się dzieje. Modliłem się, kiedy w końcu miną te pierwsze 3 miesiące. Po czym w ciągu kilku dni znacznie się poprawiło!
To nie jest jej wina, że taka teraz jest. Życzę baaardzo duuużo cierpliwości! :-)
Darek

:-D:-D:-D:-D:-D
mozna sie posmiac czytajac ta stronke :-Doj biedaki :-D

Ashika odpoczywaj :tak:
Angelie nie bierz do glowy wszystkiego co tam z m sie dzieje ..pomysl lepiej jak tu isc na zwolnienie .

Uciekam dziewczyny dobranoc !!

reklama
Albo to
Moja żona miała podobnie. To był chyba najgorszy okres w moim życiu. Też się wtedy pytałem na grupie co się dzieje. Modliłem się, kiedy w końcu miną te pierwsze 3 miesiące. Po czym w ciągu kilku dni znacznie się poprawiło!
To nie jest jej wina, że taka teraz jest. Życzę baaardzo duuużo cierpliwości! :-)
Darek

:-D:-D:-D:-D:-D
mozna sie posmiac czytajac ta stronke :-Doj biedaki :-D

Ashika odpoczywaj :tak:
Angelie nie bierz do glowy wszystkiego co tam z m sie dzieje ..pomysl lepiej jak tu isc na zwolnienie .

Uciekam dziewczyny dobranoc !!

Świetne wpisy, jak mój wróci to się go spytam czy potrzebuje egzorcysty :-D:-D

Vanilka wymyśleć bo potrzebuje troszke lenistwa.:-D Mam jeszcze 3 dni.

To ja też w takim razie uciekam.Dobranoc

Aisim herbatkę z sokiem malinowym, ew.mleko z miodem może profilaktycznie Sobie zrób.:tak:

Vanilka Super,że jednak się udało.

Mam pytanie do Was dziewczyny.Miałam w nocy takie dziwne bólo-skurcze.Leciutkie,ale jednak.Było ich kilka,i w dzien tez raz się powtórzyły.Trochę przypominały skurcze przepowiadające(braxtona hicksa-o ile tak się pisze;-)).Możliwe,żeby na tym etapie ciąży już je mieć???To chyba za wcześnie,co? w poprzednich ciążach miałam dużo pózniej,gdzieś od 6 mca dopiero.:baffled:

Pytanie jakie to skurcze, to moja pierwsza ciąża, ale jak rozmawiałam z moją gin to ona mówiła, że takie skurcze, tak samo jak klucie może być spowodowane zmianami w powiększaniu się narządów i ciągnięciu wiązadeł. ale nie wiem czy to to samo.
oczekiwanie to chyba baby born będzie ok chociaż moja bratanica bardzo długo bawiła się Agatką

Dziewczyny a mnie jakoś muli, idę zaraz spać -dobrej nocy

ale sobie popłakałam na filmie :-)
ja nie śpię i chyba długo się nie położę. M wrócił z pracy właśnie go wrzuciłam do wanny, a sama dorwałam się do forum. Pewno jeszcze będziemy jakieś filmy oglądać.
Póki co wcinam pomarańcze i grejfruty.
A od jutra M mi zapowiedział, że będę jeść biały ser, za którym nie przepadam, ale to w trosce o moje zęby :-D

w sumie wybór filmów na kompie mam słaby, tzn. jest ich sporo, ale jakieś takie niezachęcające :-D Wczoraj oglądaliśmy Galerianki, więc dzisiaj może wojna polsko-ruska, chociaż słyszałam nieciekawe opinie. Zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry