reklama

Lipiec 2010

można się zapytać lekarza-może zleci Rutinoscorbin na uszczelnienie naczyń.

To jestem ciekawa co inny gin powie. Ja mam straszny problem z siniakami (wychodza mi nie wiadomo skąd) zawsze brałam własnie rutinoscorbin, a teraz lekarz mi zabronił powiedzial że własnie to uszczelnienie naczyń może być dla dzidzi niebezpieczne.

reklama
Witam porannie:-)

emih szkoda,że życzenia nie poskutkowały:-(Oglądałam 2012 w ciągu dnia,więc spałam pózniej normalnie.Gorzej było jak Mgłę oglądneliśmy.M kupił no i namówił na oglądanie,a tam różne stwory,potwory,a koniec makabryczny.Pózniej sama bałam się do kibelka w nocy iść.:baffled:

Mysza Wojnę polsko-ruską oglądałam,ale chyba zbyt dużym tępakiem jestem bo mnie ten film się nie podobał.:no:Dla mnie za bardzo dziwaczny i przekombinowany.Ni to komedia,ni to dramat.Nie wiadomo,czy się śmiać,czy płakać...:unsure:Wytrzymała do końca,ale M w połowie zrezygnował.

Ashika wyspałaś się nocny marku?;-)

Brzuch niestety znowu w nocy mnie bolał.Wzięłam w nocy 2 Nospy.Teraz jest ok.,ale dzwoniłam do gina i na 15 jadę na wizytę.Dziś przyjmuje w Proszowicach,wię czeka mnie wycieczka

oczekiwanie - mi też krew leciała z nosa, razem z katarem. Dostałam skierowanie do laryngologa, bo było podejrzenie, że trzeba wypalić naczynka, ale laryngolog stwierdziła, że wszystko jest ok. Może to być spowodowane wilgocią i co jest b. częste - uczuleniem na to, co wydobywa się z kominów i wiosną powinno przejść.
Dała mi jakąś maść na to krwawienie, ale nie pamiętam nazwy, jak nie zapomnę po powrocie z pracy i od fryzjera to Ci napiszę. Najważniejsze, że pomaga i można stosować ją w ciąży :-).

oczekiwanie zmierz ciśnienie.Mojemu małżonowi tak krew leciała jak się napił alkoholu.Okazało się ,że ciśnienie mu wtedy wariowało.

Mammi, witaj. To niefajnie, że ten brzuszek cię pobolewa, mam nadzieję że to nic poważnego. Daj znać po wizycie...

Malewa... i jeszcze siniaki- faktycznie, my to w ciążach ze wszystkim się musimy zmierzyć. Podobno serce kobiety w ciąży rośnie o ok 30% (nawet do 50) aby móc przepompowac więcej krwi.. A zarzucają nam że w ciązy bez serca jesteśmy ;-)

To i ja wklejam wcielenie mego kociaka, ma dopiero 5 miesięcy ale już bydlaczek :cool2:

Ostatnia edycja:
emih - cudny kociak, też byłam na zakupie (miał byc brytyjski niebieski), ale jak sie dowiedziałam, że jestem w ciąży to sie wstrzymałam. Mój mąz jest alergikiem, zobaczymy jak będzie z dzidzią. Może kiedyś uda się sobie takiego sprawić:-)

I jeszcze jedno, chyba zaczyna mi sie robić żylak, cierpnie mi noga i mam widoczną grubą niebieską żyłę pod skórą na łydce. Muszę kupić maść z kasztanowca.

Ostatnia edycja:
Hejka :happy2:

mammi Daj znac jak wrocisz co gin powiedzial ...trzymam kciuki oby to nic powaznego nie byo !!!!

Tyle tylko napisze bo dopiero wstalam ,a zaraz dentysta :baffled:
Wciagnelam duzego paczka na sniadanko :-pbrakowalo mi tego :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry