_louise_
Fanka BB :)
Witam porannie:-)
emih szkoda,że życzenia nie poskutkowały:-(Oglądałam 2012 w ciągu dnia,więc spałam pózniej normalnie.Gorzej było jak Mgłę oglądneliśmy.M kupił no i namówił na oglądanie,a tam różne stwory,potwory,a koniec makabryczny.Pózniej sama bałam się do kibelka w nocy iść.
Mysza Wojnę polsko-ruską oglądałam,ale chyba zbyt dużym tępakiem jestem bo mnie ten film się nie podobał.Dla mnie za bardzo dziwaczny i przekombinowany.Ni to komedia,ni to dramat.Nie wiadomo,czy się śmiać,czy płakać...
Wytrzymała do końca,ale M w połowie zrezygnował.
Ashika wyspałaś się nocny marku?;-)
Brzuch niestety znowu w nocy mnie bolał.Wzięłam w nocy 2 Nospy.Teraz jest ok.,ale dzwoniłam do gina i na 15 jadę na wizytę.Dziś przyjmuje w Proszowicach,wię czeka mnie wycieczka
mammi mnie tez wlasnie bolal strasznie brzuch przez weekend :-( w sobote jak juz sie polozylam tak wstalam dopiero wieczorem-nie bralam nospy. mam wizyte jutro i usg wiec teraz to juz sie podwojnie martwie. a wojna polsko-ruska jak dla mnie do bani

malewa nie uzywaj tymianku w ciazy. nie wiem czym ale moze szkodzic w ciazy-kiedys dziewczyny podawaly tu stronke z ziolami, ktorych w ciazy nie wolno uzywac. tymianek, lubczyk, cynamon-tyle pamietam na pewno

Dla mnie za bardzo dziwaczny i przekombinowany.Ni to komedia,ni to dramat.Nie wiadomo,czy się śmiać,czy płakać...
Wytrzymała do końca,ale M w połowie zrezygnował.
pijcie mleczko z miodem i wode goraca z miodem i duza iloscia soku z cytryny-troche pomoze