reklama

Lipiec 2010

Witam porannie:-)

emih szkoda,że życzenia nie poskutkowały:-(Oglądałam 2012 w ciągu dnia,więc spałam pózniej normalnie.Gorzej było jak Mgłę oglądneliśmy.M kupił no i namówił na oglądanie,a tam różne stwory,potwory,a koniec makabryczny.Pózniej sama bałam się do kibelka w nocy iść.:baffled:

Mysza Wojnę polsko-ruską oglądałam,ale chyba zbyt dużym tępakiem jestem bo mnie ten film się nie podobał.:no:Dla mnie za bardzo dziwaczny i przekombinowany.Ni to komedia,ni to dramat.Nie wiadomo,czy się śmiać,czy płakać...:unsure:Wytrzymała do końca,ale M w połowie zrezygnował.

Ashika wyspałaś się nocny marku?;-)

Brzuch niestety znowu w nocy mnie bolał.Wzięłam w nocy 2 Nospy.Teraz jest ok.,ale dzwoniłam do gina i na 15 jadę na wizytę.Dziś przyjmuje w Proszowicach,wię czeka mnie wycieczka

mammi mnie tez wlasnie bolal strasznie brzuch przez weekend :-( w sobote jak juz sie polozylam tak wstalam dopiero wieczorem-nie bralam nospy. mam wizyte jutro i usg wiec teraz to juz sie podwojnie martwie. a wojna polsko-ruska jak dla mnie do bani :tak:
malewa nie uzywaj tymianku w ciazy. nie wiem czym ale moze szkodzic w ciazy-kiedys dziewczyny podawaly tu stronke z ziolami, ktorych w ciazy nie wolno uzywac. tymianek, lubczyk, cynamon-tyle pamietam na pewno

reklama
Witam się z rana!!
Ze mna już lepiej, chociaz miałąm problem z wstaniem bo jak budzik zadzwonił to myślałam że wyrzucę go przez okno, ale jakoś sie zwlekłam!!
Ogólnie nafaszerowała się wczoraj czosnkiem, cytryną i miodem. Jest lepiej tylko katar pozostał))
Brzuch też mnie pobolewa ale chyba tak już musi być!

oczekiwanie - Co do lecącej krwi z nosa mnie też się to często zdarza, ale nie bardzo sie tym martwię bo to podobno normalne bo krew się rozrzedziła!!
Emih - śliczna kicia!!
Ashika - ja Cię kobieto podziwiam że ty umiesz funkcjonowac po takiej krótkiej ilości snu!
Mammi - dobrze że idziesz na wizytę, napewno lekarz Cię uspokoi troszkę!

Życze miłego dnia!! U mnie śniegu pełno, zima pełną gębą!!:-)

emih jaki smieszny ten kociak Twoj :-) mega slodziak.
widze, ze tu wszystkie prawie chore :szok: pijcie mleczko z miodem i wode goraca z miodem i duza iloscia soku z cytryny-troche pomoze

malewa nie pij uzywaj w ciazy. nie wiem czym ale moze szkodzic w ciazy-kiedys dziewczyny podawaly tu stronke z ziolami, ktorych w ciazy nie wolno uzywac. tymianek, lubczyk, cynamon-tyle pamietam na pewno
A to dzięki,!!! dobrze wiedzieć.

Dziewczyny powodzenia na wizytach u dentystów, gin i miłego dopołudnia. Ja uciekam z maludą na spacerek i jakies zakupy musimy zrobić bo lodówka juz pusta.

To ja też przyłączam się do trzymania kciuków za wszystkie dzisiejsze wizyty u ginó! :tak:
emih - cudny kociak, też byłam na zakupie (miał byc brytyjski niebieski), ale jak sie dowiedziałam, że jestem w ciąży to sie wstrzymałam. Mój mąz jest alergikiem, zobaczymy jak będzie z dzidzią. Może kiedyś uda się sobie takiego sprawi
http://www.naobcasach.pl/
Podobno Maine coon-y nie uczulają (tak mi hodowcy mówili...

reklama
Dziewczyny ide jutro na usg 3d :-)Wlasnie sie zarejstrowalam :-):-)
Ale sie ciesze bo juz myslalam,ze miejsc nie bedzie ...
:-):-):-)

Super Vanilka - coś mi się wydaje że jutro będzie wielki dzień bo poznasz płęć maluszka w końcu to już prawie 17 tydzień! Mam nadzieję że się z nami podzielisz tą wiadomością!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry