reklama

Lipiec 2010

Louise.. udanych zakupów :tak:
JA przyjrzałąm się swojej cerze, pomyślałam że po porodzie będzie jeszcze gorzej i postanowiłam: trzeba kupić lepiej kryjący puder, trudno: czasn wydać "wacikowe" ;-) A przy karmieniu to już wogóle będzie cera przeźroczysta jak papier... Choć włosy się wzmocniły :tak: Ale z 10cm uciachałam :tak: Oczywiście metodą chałupniczą- nie mam jakoś nigdy czasu na fryzjera :cool2:

reklama
Mężulo rano miał zadanie bojowe, zapisać mnie dzisiaj na USG genetyczne i udało się jedziemy na 18-15 razem, a jak dziecko obudziło mnie o 9-00 to już miejsc nie było :no:, więc dobrze, że pomyślałam, żeby on od 7-mej dzwonił :tak:.
A dwa dni temu zniknął mi brzuch :eek:, już nie jest taki odstający, dobrze, że idziemy dzisiaj, bo już się martwić zaczynam :-(.

Witam wszystkich w piękny śnieżny dzionek w Trójmieście

Tak, tak, potwierdzam, w końcu się biało zrobiło :-), Aszka ja też jestem z Gdańska :tak:.

Witam w poniedzialek :-)

Widze ze troche naprodukowalyscie przez poranek ;-) dolaczam do tych w gorszej formie nadal boli mnie brzuch tak jakby sie spinal i doszlo do tego gardlo.

emih tak to sie nei da spac w ogole ja przynajmniej przesypiam od 30 min do godz jednorazowo ale dzis udalo mmi sie ciegiem 3 godz :-):-):-) pewnie przez te studia
A co do kota to taka cicha woda z ta minka, bo wszyscy znajomi sie smieja ze ona ma adhd :-) a twoj piekny :tak::tak::tak:

oczekiwanie odpoczywaj duzo. Mnie tez krwawia dziasla, az nie wiem jak zeby myc:-( i miekka szczoteczka wiele nie zmienila :-(

madzik fajnie ze juz lepiej

mammi dzis 4 godz i 45 min :-) z czego 3 za jednym razem, az w szoku jestem ze tak dobrze spalam. Powodzenia na wizycie :tak:

aisimciesze sie bardzo ze sie poprawilo a co do spania podziwiac ewentualnie mozesz ale przykladu ze mnie nie waz sie brac :-)

vanilka paczki na sniadanie swietny pomysl, ale nie chce mi sie do cukierni znowu isc:zawstydzona/y: gratuluje zaklepania terminu na 3d i oby dentysta byl bezbolesny

louise ja mialam usg genetyczne 3d mniej wiecej w twoim wieku ciazy i co prawda malenstwo ale bylo co ogladac, tylko jesli chcesz miec pamiatke dla siebie i dzidzi to moze rzeczywiscie powinnas poczekac

geperty witaj swietnie ze sie udalo z tym 3d, co do brzucha to one chyba juz tak maja ze sie pojawiaja i znikaja, moj zaginal gdzies w niedziele az jedna dziewczyna na zajeciach wczoraj podeszla do mnie i powiedziala ze myslala w sobote ze jestem w ciazy ale pewnie przez to ze ona by chciala a duzo kobiet dookola i juz same ciezarne widzi :-):-):-) wiec sie nie denerwuj u mnie w porzadku i malenstwo daje o sobie znac tylko sie obrucilo inaczej pewnie :-)

To ja w takim razie znikam z powrotem bo musze dzis ta wycene skonczyc zajrze za jakis czas jeszcze.
POWODZENIA NA WIZYTACH​

Witam Was dziewczyny:-)
emih ja cerę też mam tragiczną, jeszcze jakiś czas temu tylko wysuszona i blada była...a teraz mam atak pryszczy i jeszcze na plecach mi się porobiły...straszne takie bolące...coś hormony szaleją, u mnie włosy siano i za nic nie chcą się układać...jedyne na co nie mogę narzekać to paznokcie:tak: nocki współczuje.
vanilka i skąd ja dzisiaj pączka wytrzasnę?? pocieszam się jedynie tym że dzisiaj racuchy mam w planach więc może choć trochę zastąpią tą chęć na pączka... a jutro czekamy na wiadomość:różową lub niebieską;-)
mammi odpoczywaj kochana, a wizyta u gina na pewno Ciebie uspokoi:tak:
Wszystkim chorym życzę zdrówka:tak:
A na wizytach powodzenia i czekam na same dobre wieści:tak:
Ashika to dzisiaj można nawet pogratulować w miarę przespanej nocy:tak:

Hej hej :-) witam się poweekendowo :-) dwa dni mnie tu nie było bo cały weekend spędziliśmy ze znajomymi. A dziś kolenda więc trzeba troche ogarnąć mieszkanko. I oczywiście nadrobić forumowe zaległości :-)

Witam sie dziewczyny!

Ja wstałam o 11,ale sie faaaaaaaaaaajnie spało, śpię ile wlezie póki można :-)

mami,vanilka, geperty, mruczka powodzonka i czekamy na dobre wiadomości

Ja co do cery raczej nie narzekałam.... do dziś, taki pryszcz mi na samym środku nosa wyskoczył :wściekła/y: że chyba tona fluidu i korektora będzie dziś potrzebna

Vanilka na ile przyleciałaś do Polski? miłego pobytu ci życze:-)

hej dziewczyny
trochę ruchu na dzień dobry nie zaszkodzi, nie? właśnie skończyłam odśnieżać samochód. zdaje się, że nasz dotychczasowy zarządca wypiął się na nas i nie ma komu odśnieżać osiedla. a sniegu napadało przez weekend masę! przed samochodem miałam pól metrową zaspę, samochód zasypany 40 cm sniegu, godzinę odśnieżałam:-) no ale ruch to zdrowie...kurna, gdzie Ci mężczyźni....? mój zrobił dziecko i uciekł do irlandii! ;-)

witam dziewczynki.

wojny polsko-ruskiej nie obejrzałam, zapuściliśmy film wanted , taka bajeczka jak dla mnie ale luzik.
Co do sera, może w ciąży będzie mi smakował:-) M poszedł właśnie do sklepu, ale zażyczyłam sobie ze szczypiorkiem.
O krwawieniu z nosa słyszałam. Ogólnie naczynka są delikatniejsze i bliżej powierzchni skóry, jak nabiłam sobie siniaka na nodze, to M myślałam, że zemdleje patrząc na niego.
Mnie brzuch kłuje raz z lewej raz z prawej strony, ale już ostatnio na USG widziałam, że maleństwo prawie nie ma tam miejsca, więc byłam przygotowana na rozpychanie.
Przeleżałam 2 dni w domu, więc dzisiaj czeka mnie spacer. Idziemy do parku na Moczydle, potem poszukam jakichś ładnych oprawek.
Sorka, że tylko naprodukowałam, mam nadzieję, że ktoś przeczyta.

A i najważniejsze Emih kot jest boski... mrrrrrr, ale my tu mieszkamy sami, i nie możemy mieć zwierząt, bo z kim je zostawić. Jak jedziemy do Katowic to zawsze na jakiś tydzień jak nie więcej i w sumie żal zwierzka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry