Witam w poniedzialek :-)
Widze ze troche naprodukowalyscie przez poranek ;-) dolaczam do tych w gorszej formie nadal boli mnie brzuch tak jakby sie spinal i doszlo do tego gardlo.
emih tak to sie nei da spac w ogole ja przynajmniej przesypiam od 30 min do godz jednorazowo ale dzis udalo mmi sie ciegiem 3 godz :-):-):-) pewnie przez te studia
A co do kota to taka cicha woda z ta minka, bo wszyscy znajomi sie smieja ze ona ma adhd :-) a twoj piekny

oczekiwanie odpoczywaj duzo. Mnie tez krwawia dziasla, az nie wiem jak zeby myc:-( i miekka szczoteczka wiele nie zmienila :-(
madzik fajnie ze juz lepiej
mammi dzis 4 godz i 45 min :-) z czego 3 za jednym razem, az w szoku jestem ze tak dobrze spalam. Powodzenia na wizycie
aisimciesze sie bardzo ze sie poprawilo a co do spania podziwiac ewentualnie mozesz ale przykladu ze mnie nie waz sie brac :-)
vanilka paczki na sniadanie swietny pomysl, ale nie chce mi sie do cukierni znowu isc

gratuluje zaklepania terminu na 3d i oby dentysta byl bezbolesny
louise ja mialam usg genetyczne 3d mniej wiecej w twoim wieku ciazy i co prawda malenstwo ale bylo co ogladac, tylko jesli chcesz miec pamiatke dla siebie i dzidzi to moze rzeczywiscie powinnas poczekac
geperty witaj swietnie ze sie udalo z tym 3d, co do brzucha to one chyba juz tak maja ze sie pojawiaja i znikaja, moj zaginal gdzies w niedziele az jedna dziewczyna na zajeciach wczoraj podeszla do mnie i powiedziala ze myslala w sobote ze jestem w ciazy ale pewnie przez to ze ona by chciala a duzo kobiet dookola i juz same ciezarne widzi :-):-):-) wiec sie nie denerwuj u mnie w porzadku i malenstwo daje o sobie znac tylko sie obrucilo inaczej pewnie :-)
To ja w takim razie znikam z powrotem bo musze dzis ta wycene skonczyc zajrze za jakis czas jeszcze.
POWODZENIA NA WIZYTACH