Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo wczesniej mieszkaliśmy i żyliśmy razem,a na ślub zdecydowalismy się dopiero jak już Szymek był na Swiecie.Tak,żeby wszystko już formalnie było ok.Bardziej w sumie będziemy obchodzić rocznicę poznania niż ślubu.Bo dla mnie poza nazwiskiem to po ślubie nie zmieniło się nic

tak więc kolejne słodkie objawy ciąży;-)
Widzę,że styczeń miesiącem ślubów;-)My też będziemy mieć rocznicę za 4 dni-15.01 dokładnie.Dopiero pierwsza-to papierowa chyba.Dużo wczesniej mieszkaliśmy i żyliśmy razem,a na ślub zdecydowalismy się dopiero jak już Szymek był na Swiecie.Tak,żeby wszystko już formalnie było ok.Bardziej w sumie będziemy obchodzić rocznicę poznania niż ślubu.Bo dla mnie poza nazwiskiem to po ślubie nie zmieniło się nic
Spadam-jedziemy do gina.Przyjmuje co prawda od 15,ale muszę być wcześniej,żebym weszła jako pierwsza,a nie kiblowała pod gabinetem 2 albo 3 godziny.A dojazd conajmniej pól godz.zajmie.
pa

Przydałby się koń z saniami 
no niestety ale nie, ja z tego w wlkp po środku między Poznaniem a Wrocławiem.malewa jesteś z Pępowa koło Żukowa? jak tak to często tamtędy przejeżdzam
a kiedyś nawet tam konno przejeżdżałam![]()
dzisiaj mija pół roku od naszego ślubu
chyba trzeba to jakoś uczcić... za 20 lat pewno nie będziemy już umieli na siebie patrzyć, więc trzeba kuć żelazo póki gorące![]()
nam przelecialo już prawie 7 lat, tylko nie wiem kiedy
ale skoro synek śpi to chyba jednak się zmuszę i poprasuję...
i nie wiem kiedy to minęło.