Hejka!:-):-):-)
Ja pomimo poniedziałku wstałam w dobrym nastroju, tym bardziej, że po pracy pedzę do fryzjera

To zawsze poprawia humor

W pozytywnym nastroju życzę wszystkim miłego dnia:-)
a co robisz z włosami-farbujesz??? Ja ciągle się zastanawiam czy iść na pasemka. Pytałam moją gin i powiedziała, że jak chcę coś robić to im później tym lepiej.
oczekiwanie ja tak miałam przez 2 tyg. codziennie rano leciała mi krew z nosa, ale jakoś minęło, to generalnie osłabienie.
Co do dziąseł to nie mam takich problemów, ale moja mama miała i najlepszą pastą okazał się parogencyl -delikatna i pomogła
mammi ja wczoraj też kiepsko się czułam, ale sen dobry na wszystko dzisiaj już jest lepiej
emih ja się leczyłam na trądzik (i to wcale nie młodzieńczy), a teraz niczym nie mogę się smarować i masakra
ania pestka prasowanie brrr. ja zapowiedziałam memu mężowi przed ślubem, że musi sobie sam prasować koszule bo tego nienawidzę -zgodził się uffff
dzamena u mnie kotlety mielone ziemniaki i buraczki
Dziewczyny wczoraj koleżanka pożyczyła mi książkę "mamo, tato, patrzcie... ja rosnę" trójwymiaowy przewodnik pokazuje tydzien po tygodniu rozwój dziecka i tam było napisane coś takiego
" Kiedy na zdjęciach genitalia (przedłużenie bruzdy cewkowej, gdy bruzda jest otwarta to dziewczynka a jak się zamkinie chłopiec) sterczy do góry to będzie chłopiec, a kiedy do dołu dziewczynka"
Także przyglądamy się zdjęciom :-)