reklama

Lipiec 2010

reklama
Hura :-) Przeczytałam wszystko. Zabrałao mi to dużo czasu (bo takie podczytywanie w pracy - wiecie jak to jest ;)) a właściwie to widzę, że większość nie wie bo szczęśliwie siedzi sobie w domku. Ja już nie moge się doczekać aż będę na wolnym. Oby do kwietnia.
Co do krwiawiących dziąseł. Ja mam ten problem całe życie. Polecam miekką szczoteczkę do zębów i pastę elmex (zieloną). Nie jest tania i nie jest zbyt dobra ale działa. Szczoteczkę przed użyciem zmoczyć w ciepłej wodzie to będzie dopiero wtedy miękka !!
Ashika - podziwiam. Ja mogę spać 24 na dobę i wiecznie mi mało.
Jutro wizyta u lekarza. Nareszcie :) Bo brzuch pobolewa coraz bardziej. Ale widzę, że to nie tylko u mnie dlatego jestem spokojniejsza.
Tym co pisały o kisielu :-) Dzięki Wam od tygodnia żywię sie praktycznie tylko kisielem. Na nic innego nie mam ochoty :)

Ostatnia edycja:
ania_pestka ja mam też mase prasowani, dziś zrobilam kolejne pranie, a prasować tak mi się nie chce:wściekła/y: zwłaśzcz koszul M:wściekła/y: okropienstwo!!!
Ashika oj gdyby tak szło wsiąść na tą owce i w siną dal;-) czasem mam dosyć tego co tu i teraz:baffled:

No ja mimo młodego wieku:-p juz dawno wyniosłam się z domu rodzinnego, a mojego M znam prawie 10 lat:szok: no dobra 9,5;-)
pomidorową gotuje, bo ogórki mi się skończyły:-D

czesc dziewczynki wreszcie chwilka by tu zajzec bo M znalazł sobie zajecie czyli czysci piec,ale jutro idzie juz do pracy wiec nie bede musiała mu dnia umilac.Z tego co widac po postach z weekend to nie tylko ja tak mam.

i juz wiem dziekkkkkkkkkkkkkkkkki zrobie krupnik lub pomidorową,chociaz najlepsza pomidorowa jest z wczorajszego rosołu ,a ze ja go wczoraj nie miałam to chyba jednak krupnik i do tego grzanki cebulowo czosnkowe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry