reklama

Lipiec 2010

Witajcie mamusie! Ranyśku ale naskrobałyście od soboty, dopiero w połowie czytania jestem i już sie zamotałam:szok:
Mysza1984 ja rodziłam sn ale przy wadzie -1 a przy twojej lepiej podpytać lekarza żeby nie ryzykować oczetami.
Louise z ukochanum zgoda już?:tak:
emih my też właśnie na Awatarze w sobote byliśmy i baardzo nam się film podobał.
Ashika też uwielbiam takie pomidory z puszki:tak:
Mruczka słodziaki te twoje kociaki:tak:
oczekiwanie choć mam córcie to się na lalach nie znam bo moja nigdy się nimi nie bawiła no chyba że lalka była pokarmek np. smok,moja mała tylko dinozaury, smoki i zwierzaki:-D
Supcio my też zakredytowani na kopę lat niestety ale jak zawsze powtarzamy kiedy człowiek zdrowy, da rade ze wszystkim:tak:
mammi ja też miewam takie skurcze (twardnienie brzucha, ucisk, drętwienie), z córą miałam tak też później bo pod koniec 5go miesiąca i brałam wtedy magnez .
Powiedziałam teraz o tym gin. i mam brać magnez właśnie i nospe doraźnie.Też mam wrażenie że tak wszystko wcześniej w tej ciąży:tak:
A na przypalony garnek czasem pomaga zagotowanie niewielkiej ilości wody z 2 łyżkami proszku do prania, może garnek uratujesz:-D
Czytam dalej......

reklama
:szok::szok::szok: dzisiaj mija pół roku od naszego ślubu :szok::szok::szok:
chyba trzeba to jakoś uczcić... za 20 lat pewno nie będziemy już umieli na siebie patrzyć, więc trzeba kuć żelazo póki gorące :-D

geperty Ja dzisiaj wróciłam rano od teściów tam jest dopiero czad z pogodą, a to ledwo 40 km od Gdańska uwielbiam taką biała zime tylko żebym lepiej się poczuła to zaraz śmigam z psem na spacer a tak narazie najdalej do kibelka i kuchni chodze :/
Ja też dzisiaj źle spałam tzn ledwo co 2,5 godz przespałam ten kaszel i gardło nie dawały zmruzyc oka. A tak normalnie sypiam całkiem dobrze z 3 krotnym wstawaniem na siusiu ;)

pattze na "Sekrety mądrej niani" na tvn style :-) trzeba się dokształcić przed narodzinami maluszka:-)

Ashika Ty jeszcze się męczysz z tym kibelkiem???? bidulka

Witam się po weekendowej przerwie. Ale naskrobałyscie przez ten czas, miałam co nadrabiać teraz. Cały weekend miałam zajęty-nawet nie miałam kiedy wejść na baby boom.
Wszystkim dziękuję za życzenia. Nawet nie wiem kiedy nam ten czas zleciał-a łacznie razem jesteśmy 14 lat(licząc czas przed ślubem)

Ashika - to prawda że można nosić róznie tą samą płeć-moja koleżanka spodziewa się teraz drugiego chłopaka a całkiem inaczej się czuje-teraz ja do słodkiego ciągło.
Ja także proszę aby mi przesłać przerobioną listę-dostałam ale nie mogę jej otworzyć.
Mój mąż też starszy odemnie-aż o rok;-) A ja jestem 80 rocznik.
Ja po sobie aż tak nie czuję przybywających mi lat-ale widzę po dzieciach(po tym jakie już duże).

Mammi- super ze przychodnia tak do tego podeszła.

My płacimy 450 czynszu za 53 m2.

Oczekiwanie - mi też czasami krew z nosa leci. Mówiłam teraz o tym Swojej Pani doktor-powiedziała mi aby to obserwować czy się powtarza i kiedy i kazała brać rutinoskorbin na wzmocnienie naczyniek.

Angelie- to normalne ze masz takie zmiany nastroju-uroki ciąży

Ja na USG 3D mam zamiar się wybrać miedzy 22 a 24 tygodniem ciąży. Tak ostatnio ze swoim rozmawiałam i chyba będziemy chcieli mieć niespodziankę do samego końca-zobaczymy czy wytrzymamy:blink:

Jedynaczka - mamy dzieci z tego samego rocznika. Gratuluję drugiej córci.

Ashika - to prawda że można nosić róznie tą samą płeć-moja koleżanka spodziewa się teraz drugiego chłopaka a całkiem inaczej się czuje-teraz ja do słodkiego ciągło.
Ja także proszę aby mi przesłać przerobioną listę-dostałam ale nie mogę jej otworzyć.
Mój mąż też starszy odemnie-aż o rok;-) A ja jestem 80 rocznik.
Ja po sobie aż tak nie czuję przybywających mi lat-ale widzę po dzieciach(po tym jakie już duże).

Ja tez ni czuje sie tak staro i po synku widze ze czas zaiwania do przodu :tak:
witaj rowiesniczko przestepczynio;-)
Maila poslalam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry